Biking100

BIKING100

Ref: 8491911

Start verkoop: Januari 2020

Deze indoor cyclingfiets is ontworpen door onze teams voor occasionele tot regelmatige fietsers.

Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.

DE VOORDELEN:

Vliegwiel van 12 kg, weerstand via een leren remblokje en kettingtransmissie.

Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.

Stalen constructie (gewicht 43kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.

Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE FIETSCOMPUTER GAAT NIET AAN
Fietscomputer Biking100 batterij

1. Controleer aan de achterkant van de fietscomputer de +/- positie van de batterij en herbegin met een nieuwe batterij als het probleem zich blijft voordoen.

PROBLEMEN MET DE WEERGAVE VAN AFSTAND EN/OF SNELHEID
SNELHEIDSSENSOR BIKING100

1-Controleer de positie van de sensor.

De afstand tussen de sensor en de magneet op het voorwiel moet 1 à 2 mm bedragen.

2-Controleer of je sensor staat ingesteld op kilometer of mijl.

Bekijk de instructies voor de instellingen.

IK HOOR GEKRAAK BIJ ELKE TRAPBEWEGING

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

MIJN FIETS MAAKT GELUID

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

Overzicht van de onderdelen
Tekening Biking100

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier al onze onderhoudstips.
Onderhoudstips

1. Veeg transpiratie na elke trainingssessie af.

2. Maak het toestel na elke sessie schoon met een zachte, vochtige doek.

3. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend bestemd voor thuisgebruik.

Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg.

Ik repareer mijn product

Je wil je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Hier vind je alle filmpjes over reparatie van je toestel.
Fietscomputer BIKING100 vervangen
  • Fietscomputer BIKING100 vervangen
    Fietscomputer BIKING100 vervangen
  • Behuizing BIKING100 vervangen
    Behuizing BIKING100 vervangen
  • Stuur BIKING100 vervangen
    Stuur BIKING100 vervangen
  • Zadel BIKING100 vervangen
    Zadel BIKING100 vervangen
  • Klinkbout en blokkeringen BIKING100 vervangen
    Klinkbout en blokkeringen BIKING100 vervangen
  • Remwiel BIKING100 vervangen
    Remwiel BIKING100 vervangen
  • Rem BIKING100 vervangen
    Rem BIKING100 vervangen
  • Pedalen BIKING100 vervangen
    Pedalen BIKING100 vervangen
  • Cranks BIKING100 vervangen
    Cranks BIKING100 vervangen
  • Ketting BIKING100 vervangen
    Ketting BIKING100 vervangen
  • Voorvoet BIKING100 vervangen
    Voorvoet BIKING100 vervangen
  • Achtervoet BIKING100 vervangen
    Achtervoet BIKING100 vervangen
  • Vliegwiel BIKING100 vervangen
    Vliegwiel BIKING100 vervangen
  • Lagers crankstel BIKING100 vervangen
    Lagers crankstel BIKING100 vervangen
  • As crankstel BIKING100 vervangen
    As crankstel BIKING100 vervangen
  • As en lagers van het vliegwiel BIKING100 vervangen
    As en lagers van het vliegwiel BIKING100 vervangen
  • Plastic insert BIKING100 vervangen
    Plastic insert BIKING100 vervangen
  • Stuurlint BIKING100 vervangen
    Stuurlint BIKING100 vervangen

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

MIJN INDOOR CYCLINGFIETS LATEN ONDERHOUDEN EN REPAREREN DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud en herstel van je indoor cyclingfiets.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE BEDRADING VAN DE COMPUTER

Voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN ONDERSTE MECHANISCHE KABEL
21

Voor het herstellen van de onderste mechanische kabel van je crosstrainer of hometrainer om de weerstand te kunnen regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
23

Voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
19

Voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR
17

Voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
24

Om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD
21

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
20

Voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

DE SPANROL VERVANGEN
21

Om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
23

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
23

Voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT NAKIJKEN
35

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).