8568950

Ref: 8568950

BRYTON AERO 60H

2019

De Aero 60 is de eerste aerodynamische fietscomputer met gps van Bryton dankzij de uitsparingen en de volledig nieuwe Aero-houder. Inclusief hartslagband.

De Aero 60 komt met de OpenStreetMap-toepassing en is compatibel met alle satellietsystemen waardoor je overal je uitgestippelde routes kunt volgen.

• notice picto

Startinstructies

Producthandleiding nodig? Klik op download.

• notice picto

Handleiding

De gebruikershandleiding van het product nodig? Klik op download.

BRYTON AERO 60H

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met onze technici.