8568950

BRYTON AERO 60H

Ref : 8568950

De Aero 60 is de eerste aerodynamische fietscomputer met gps van Bryton dankzij de uitsparingen en de volledig nieuwe Aero-houder. Inclusief hartslagband.

De Aero 60 komt met de OpenStreetMap-toepassing en is compatibel met alle satellietsystemen waardoor je overal je uitgestippelde routes kunt volgen.

notice picto
STARTINSTRUCTIES

Producthandleiding nodig? Klik op download.

notice picto
HANDLEIDING

De gebruikershandleiding van het product nodig? Klik op download.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met onze technici.