BTWIN-logo

B'TWIN TRAINING

Transformeer je fiets in een krachtige indoortraininguitrusting. Selecteer een van de gegeotagde trainingvideo's van Kinomap en je bent vertrokken: je doel is om het tempo te volgen door het nodige wattage te produceren.Je trainingen worden automatisch bewaard op het myGeonaute-platform.

Vereisten:- een smartphone of tablet met Bluetooth Smart (4.0)
- een abonnement via een activatiecode of rechtstreeks via de applicatie om aan andere video's te kunnen dan enkel de demonstratievideo's

logo-android
logo-ios
B'TWIN Training

Wil je contact met ons opnemen? ga naar het contactformulier