COMFORT RUN

Ref : 8371087

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wandelen of hardlopen om je conditie te onderhouden en je uithoudingsvermogen en spieren te trainen.

De Comfort Run staat klaar voor al je indoor wandel- en hardloopsessies tot 16 km/u. Hij wordt geroemd om zijn comfort, zijn eenvoudige montage en zijn gebruiksvriendelijkheid.

VOORDELEN :

VEELZIJDIGHEID : Max. snelheid 16 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 10%.

DRAAGCOMFORT : Loopvlak van 45 x 127 cm.

COACHING : 16 programma's en 5 weergaves: tijd, snelheid, afstand, calorieën, bpm.

IK HEB EEN PROBLEEM

Het toestel is juist gemonteerd maar u ondervindt een probleem tijdens het gebruik ervan? Vind hier al onze oplossingen.
MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Zorg er eerst voor dat de loopband in het stopcontact zit.

1. Druk op de STOP-knop

2. Plaats de "VEILIGHEIDSSLEUTEL" terwijl je de STOP-knop ingedrukt houdt

3. Rechtsonderaan staat de gebruikte eenheid:      E=MIJL   RN=km/u

4. Druk op "+" om van eenheid te veranderen

5. Trek de "VEILIGHEIDSSLEUTEL" uit om de wijzigingen te bewaren

6. Je kan de loopband nu gebruiken

MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN

1. Controleer of het elektriciteitssnoer in het stopcontact zit, en controleer of het stopcontact werkt, bijvoorbeeld door er een lamp op aan te sluiten.

2. Controleer of het andere uiteinde van het elektriciteitssnoer is aangesloten aan de loopband.

3. Controleer of de hoofdschakelaar aan het elektriciteitssnoer op positie I staat.

4. Controleer of de beveiligingssleutel goed in de console zit.

MIJN LOOPBAND MAAKT LAWAAI

De loopband ligt niet meer in het midden=> Kies "Centreren van de loopband"

De loopband is niet gesmeerd => Kies "Smeren van de loopband"

De schroeven zijn losgekomen => Maak alle schroeven van de stijl goed vast

MIJN LOOPBAND START HELINGSMOTOR WERK EN ER ZIJN TWEE FLIKKERENDE STREEPJES OP CONSOLE

De loopband staat op modus "kalibreren"

=> wacht 2-3 minuten: de band zal stijgen en dalen. Na het kalibreren start de console op.

WANNEER IK OP DE LOOPBAND STAP, GAAT HIJ INEENS TRAGER

De loopband is niet genoeg aangespannen

=> Kies "Aanspannen van de loopband"

DE HARDLOOPBAND WORDT TIJDENS HET GEBRUIK UITGESCHAKELD

1. De loopband is geprogrammeerd om 99 minuten na gebruik te worden uitgeschakeld. Druk op de on/off knop om de loopband te resetten en weer aan te zetten.

2. Controleer of de zekering van uw elektrische installatie niet is gesprongen.

3. Haal de sleutel uit de console. Steek de sleutel terug in de console.

PLOOI SYSTEM VAN MIJN LOOPBAND
ER ONBREEKT EEN STUK OF ONDERDEEL VAN MIJN LOOPBAND

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

IK ONDERHOUD MIJN PRODUCT

Een regelmatig onderhoud is nodig om de prestaties van uw toestel te behouden en zijn levensduur te verlengen. Vind hier al onze onderhoudstips.
ONDERHOUD
CENTREREN VAN DE LOOPBAND

1. Kijk de kleurindicatoren aan de achterkant van de loopband na. ls er rood te zien, moet de band opnieuw worden gecentreerd. Hierdoor kan de loopband beschermd worden en wordt onverwacht stilvallen van de band voorkomen.

2. Laat de loopband draaien met een snelheid van 4 km/h (2.5 mi/h) en ga achter het toestel staan.

3. De band is naar links verschoven: Draai de instelschroef links een halve slag met de wijzers van de klok mee.

4. De band is naar rechts verschoven: Draai de instelschroef rechts een halve slag met de wijzers van de klok mee.

5. Laat de loopband draaien tot de band op zijn plaats zit (1 à 2 minuten) en herhaal de procedure indien nodig. Let er wel op dat u de band niet te strak opspant.

AANSPANNEN VAN DE LOOPBAND

De loopband is een onderdeel dat aan slijtage onderhevig is, en deze wordt na verloop van tijd losser. Zodra de band begint te glijden (gevoel van uitglijden, schokken en schommelingen in de snelheid), dient u deze opnieuw op te spannen.

1&2. Draai de 2 instellingsschroeven een halve slag met de wijzers van de klok mee.

3. Herhaal de procedure indien nodig, maar zorg ervoor dat u de band niet te strak opspant.

SMEREN VAN DE LOOPBAND

Het is noodzakelijk om de loopband te smeren om wrijving van de band tegen de plaat te voorkomen. Smeren is niet nodig als er sporen van siliconen aanwezig zijn aan de binnenzijde van de loopband (vochtig en licht vet oppervlak).

Als de band en de plaat droog zijn:

1. Zet de loopband uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Til de randen van de loopband op en breng siliconen aan op de binnenzijde.*

3. Steek de stekker weer in het stopcontact.

4. Laat de band onbelast draaien met een snelheid van 4 km/h (2.5 mi/h) gedurende 10 à 20 seconden.

5. De loopband is nu klaar voor gebruik!

* Voor één smeerbeurt is een dosis siliconen tussen 5 en 10 ml nodig.

Let op, als er te veel siliconen worden gebruikt, kan dit de werking van de loopband verstoren (risico dat de band gaat glijden).

Smeermiddelen kunt u kopen in uw DECATHLON-winkel of bestellen op www.domyos. com.

HANDLEIDINGEN

U zoekt de handleiding van uw product? Klik op downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.