ESSENTIAL RUN

Ref : 8353401

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: hardlooptrainingen bij je thuis.

Gebruiksvriendelijke loopband voor wie weer wil gaan sporten, in vorm wil blijven of meer calorieën wil verliezen. Voor regelmatig gebruik tot 5u per week.

VOORDELEN :

VEELZIJDIGHEID : Max. snelheid 14 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 10%.

DRAAGCOMFORT : Loopvlak van 41 x 127 cm.

COACHING : 8 programma's en 4 weergaves: tijd, snelheid, afstand, calorieën.

IK HEB EEN PROBLEEM

Het toestel is juist gemonteerd maar u ondervindt een probleem tijdens het gebruik ervan? Vind hier al onze oplossingen.
IK KAN DE MONTAGE ONMOGELIJK VOLLEDIG UITVOEREN.
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN

1. Controleer of het elektriciteitssnoer in het stopcontact zit, en controleer of het stopcontact werkt, bijvoorbeeld door er een lamp op aan te sluiten.

2. Controleer of het andere uiteinde van het elektriciteitssnoer is aangesloten aan de loopband.

3. Controleer of de hoofdschakelaar aan het elektriciteitssnoer op positie I staat.

4. Controleer of de beveiligingssleutel goed in de console zit.

MIJN LOOPBAND MAAKT LAWAAI

De schroeven zijn losgekomen: Maak alle schroeven van de stijl goed vast

De loopband ligt niet meer in het midden: Kies "Centreren van de loopband"

De loopband is niet gesmeerd: Kies "Smeren van de loopband"

MIJN LOOPBAND START HELINGSMOTOR WERK EN ER ZIJN TWEE FLIKKERENDE STREEPJES OP CONSOLE

De loopband staat op modus "kalibreren".

=> wacht 2-3 minuten: de band zal stijgen en dalen. Na het kalibreren start de console op.

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Zorg er eerst voor dat de loopband in het stopcontact zit.

1. Druk op de STOP-knop

2. Plaats de "VEILIGHEIDSSLEUTEL" terwijl je de STOP knop ingedrukt houdt

3. Rechtsonderaan staat de gebruikte eenheid:      E=MIJL   RN=km/u

4. Druk op "+" om van eenheid te veranderen

5.Trek de "VEILIGHEIDSSLEUTEL" uit om de wijzigingen te bewaren

6. e kan de loopband nu gebruiken

WANNEER IK OP DE LOOPBAND STAP, GAAT HIJ INEENS TRAGER

De loopband is niet genoeg aangespannen

=> Kies "Aanspannen van de loopband"

ER ONBREEKT EEN STUK OF ONDERDEEL VAN MIJN LOOPBAND

HET KANTELMECHANISME VAN DE LOOPBAND WERKT NIET OF IS GEBLOKKEERD

*Indien de loopband de tijd niet heeft gekregen om de kanteling te kalibreren:

=> Zet de loopband uit en weer aan, en steek de veiligheidssleutel in

=> Laat de kalibratiecyclus draaien. De loopband zal nu kantelen tot de maximale hellingsgraad en vervolgens weer helemaal tot zijn nulpunt dalen. Dat kan enkele minuten duren

*Om het kalibreren van de loopband te forceren:

1. Druk gelijktijdig op "STOP" en "SPEED+

2. Steek de veiligheidssleutel in en houd de knoppen ingedrukt

3. Druk 1 keer op "STOP" en de info verschijnt op het scherm

4. Druk op INCLIN+ en het kalibreren begint

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

HANDLEIDINGEN

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.