FIT TRAMPO 500

Ref: 8560753

FIT TRAMPO500

2019

Start verkoop: 2019

Onze teams hebben de trampoline 500 ontwikkeld voor thuis, met of zonder T-stang.

Zin om gemakkelijk te sporten bij je thuis, én op een compacte manier? Dat kan perfect met onze trampoline 500. Ze neemt amper plaats in, dankzij de inklapbare bootjes, en de T-stang vooraan zorgt voor een goede stabiliteit.

DE VOORDELEN:

GEBRUIKSCOMFORT: Sprongoppervlak van 81cm Hoogte sprongoppervlak 24cm T-stang

STABILITEIT: 6 poten met antislipvoetjes

SPRONGKWALITEIT: 24 elastieken

COMPACTHEID: inklapbare poten

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De schroeven draaien los

Controleer of je schroeven niet beschadigd zijn, en vervang ze waar nodig.

De springmat hangt los

1 - Controleer de staat van de elastieken, en vervang ze waar nodig.

2 - Vervang de springmat

Versleten elastieken

Vervang onmiddellijk de elastieken om ongelukken te voorkomen.

FIT TRAMPO 500

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Voor elk gebruik

Controleer de staat van je trampoline voor elk gebruik. Controleer of de springmat geen gaten vertoont of los hangt. Controleer voor je gaat springen of de veren nog in goede staat zijn en goed bedekt worden door de veerbescherming.

Tips voor onderhoud en opslag

Berg je toestel niet in een vochtige ruimte op (bijvoorbeeld aan de rand van een zwembad of in de badkamer).

FIT TRAMPO 500

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FIT TRAMPO 500?

Handleiding

• FIT TRAMPO 500

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

FIT TRAMPO 500

Samenstelling // tips

SAMENSTELLING:

Kader//Chassis (voor de rollen): 100.0% staal Stof sprongvlak: 100.0% polypropyleen Aanvullende onderdelen: 100.0% rubber - thermoplastic

TIPS VOOR HET OPBERGEN

Bewaren in een droge ruimte, uit het bereik van vocht

TESTS

Getest door onze coaches en gebruikers van de Domyos Club. Voldoet aan de norm EN20957-1 (klasse H - Specifiek gebruik).

BEPERKINGEN

Maximumgewicht gebruiker: 110 kg. Voor gebruik thuis en binnen.

FIT TRAMPO 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).