fro 500

FRO 500

Ref.  8487893

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).

Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.

De voordelen:

Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.

Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.

Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.

Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.

MONTAGE EN INGEBRUIKNAME

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

VIDEO NOG IN OPMAAK...

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
MIJN ROEITRAINER IS NIET STABIEL
afstelling FRO 500

Als je roeitrainer niet stabiel is bij gebruik:

1/ Draai de stelschroeven aan de voor- en achterpoten aan tot je roeitrainer weer stabiel staat.

2/ Vergrendel deze afstelling met de blokkeerschijfjes (enkel bij de achterste schroeven).

MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven en het spanwieltje opnieuw aan

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

1. Druk op OK om de roeitrainer aan te zetten.

2. Druk op QUIT. De display gaat uit..

3. Druk enkele seconden op OK om de maateenheid weer te geven.

4. Kies de juiste eenheid: km voor kilometer/uur of mi voor mijl/uur.

5. Klik op OK om je keuze te bevestigen.

IK KRIJG MIJN ROEITRAINER NIET OPGEVOUWEN
opvouwen FRO 500
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
gedemonteerd aanzicht FRO 500

Je vindt het overzicht van de onderdelen in de handleiding die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
aansluiting FRO 500

1. Controleer of je roeitrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

2. Controleer of de kabels van de display goed zijn aangesloten

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
GEBRUIKSBEPERKING

Maximale gewicht gebruiker: 150 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je roeitrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

IK REPAREER MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.

VIDEO NOG IN OPMAAK...

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMKAST

100,00% Acrylonitril-butadieen-styreen

FRAME

100,00% Staal

RAIL

100,00% Aluminium

HANDLEIDINGEN

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

NOS ENGAGEMENTS

Domyos garantit votre produit, dans des conditions normales d'utilisation, pendant 5 ans pour la structure et 2 ans pour les autres pièces et la main d'oeuvre à compter de la date d'achat, la date sur le ticket de caisse faisant foi.