HG 90 BOXE

Ref: 3000001

Start verkoop: 2005

Ontworpen voor intensieve krachttraining thuis (>5u per week). Compatibel met de bokszak TB390 (niet meegeleverd).

DE TROEVEN:

VEELZIJDIG: 2 werkposten. Maximale belasting 90 kg. 11 oefeningen. Bokszak niet meegeleverd.

GEBRUIKSVRIENDELIJK: Verstelbare rugleuning. Leg press. Teller: repetitie reeksen.

GEBRUIKSCOMFORT: Dikke bekleding. Accessoires: 2 stangen, 1 trekgreep, enkelstrap

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Kabel slecht doorgehaald bij de montage:

=> Controleer aan de hand van de handleiding of de kabel correct is doorgehaald.

IK HEB PROBLEMEN MET HET TREKKEN VAN DE GEWICHTEN

Montageprobleem:

=> Controleer of de katrollen niet te vast zijn aangedraaid,

=> Controleer of de kabels nog in de groeven van de katrollen liggen,

=> Controleer aan de hand van de handleiding of de kabel correct is doorgehaald.

DE KABELS ZIJN NIET GOED GESPANNEN

In de loop van de tijd kunnen de kabels wat langer worden en wat losser gaan hangen:

=> Haal om de kabel opnieuw te spannen de karabijnhaak 1 of zelfs 2 schakels van de ketting naar beneden, totdat de spanning weer goed is.

MIJN TOESTEL MAAKT GELUID

1. De schroeven zitten los:

=> Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

2. Slecht gesmeerd:

=> Smeer indien nodig de scharnierpunten en de geleidingen met een siliconenspray

IK WEET NIET WAAR IK DE VINGERBEVEILIGING MOET PLAATSEN

Montageprobleem:

=> De grote vingerbeveiliging moet worden geplaatst als de katrollen in de buis zitten,

=> De kleine vingerbeveiliging moet worden geplaatst op de vlakke onderdelen.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

IK ONDERHOUD MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik. Maximale gewicht gebruiker 110 kg.

OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

ONDERHOUDSTIPS

1. Controleer na montage en na elk gebruik of de bevestigingselementen goed zijn aangeschroefd en ze niet uitsteken.

2. Gebruik een handdoek tijdens je oefeningen en maak de homegym na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.