MAGNET 6000

857923

Start verkoop: 2003

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Montageprobleem

=>Aan de achterkant van de display
Controleer aan de hand van de handleiding of alles correct is aangesloten

=>Op het verbindingspunt van de twee buizen
Controleer aan de hand van de handleiding of de elektrische bekabeling correct is aangesloten

2. Elektrisch probleem

=>Je hometrainer werkt op batterijen
Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen

=>Je hometrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet
Controleer de aansluiting van de adapter, of je hometrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt

3. Probleem in gebruik

Informatie: de display gaat niet aan als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN

Je krijgt de pedalen niet gemonteerd

=>Slechte montage van de pedalen
Controleer of het pedaal met het "R"-label aan de rechterkant en die met het "L"-label aan de linkerkant werd gemonteerd

De pedalen maken geluid

=> Controleer de montage van de pedalen
Controleer aan de hand van de handleiding of alle sluitringen correct gemonteerd zijn en ga na of alle schroeven goed zijn aangedraaid

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Als ik aan de weerstandsknop draai, verandert er niets

=>Slechte aansluiting van de kabel
Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten

=>Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd

Niveau 1 is abnormaal zwaar

=>Slechte aansluiting van de kabel
Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten

MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID

De schroeven zitten los

=>Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

DE PEDALEN MAKEN GELUID

De pedalen maken geluid

=> Controleer de montage van de pedalen

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

De pedalen zitten los

=> Draai de pedalen een slag los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

ONTBREKENDE OF BESCHADIGDE ONDERDELEN

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op 'NEEN'’

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de hometrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.