RTC 690

Ref: 8056890

Start verkoop: 2009

Een roeitrainer is het meest complete toestel om aan cardiotraining te doen.Een roeitrainer traint immers tal van lichaamsdelen: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Een roeitrainer geeft je bovendien ook een uitstekende cardiovasculaire gezondheid.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE CONSOLE GAAT AAN MAAR GEEFT GEEN ENKELE INFORMATIE WEER

De console staat aan maar geeft geen enkele informatie weer:

=>Slechte aansluiting van de console. Controleer de aansluitingen van de console.

MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID

Mijn roeitrainer maakt geluid:

1. De schroeven zitten los: Draai alle zichtbare schroeven aan.

2. Het mechanisme moet gesmeerd worden en de slede piept: Smeer de verbindingen en de slederail met een siliconenspray.

MIJN SNELHEID BLIJFT '0'

De stoel komt niet voorbij de sensor:

=> beweeg de stoel met je handen voorbij de ronde sensor.

DE CONSOLE GEEFT NIETS WEER OF IS MOEILIJK AF TE LEZEN

De weergave is zwak, of helemaal weg:

De batterijen zijn (zo goed als) leeg.Vervang de batterijen door nieuwe.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.