RUN PRO

Ref : 8350242

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie thuis of in een kleine club wil lopen op een loopband.

Bede en robuuste loopband, voor een intensief gebruik van 35u per week, thuis of in een kleine club.

VOORDELEN :

VEELZIJDIGHEID : Maximale snelheid 22 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 12%.

DRAAGCOMFORT : Afmetingen loopvlak: 51 x 150 cm.

COACHING : 20 programma's, 5 functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën, bpm.

IK HEB EEN PROBLEEM

Het toestel is juist gemonteerd maar u ondervindt een probleem tijdens het gebruik ervan? Vind hier al onze oplossingen.
MIJN BEDIENINGSPANEEL LICHT NIET OP

Slechte aansluiting van de loopband

=> Controleer de aansluiting met het stopcontact, zorg er vervolgens voor dat de hoofdschakelaar van de loopband op ‘1’ staat.

=> Controleer daarna of de veiligheidssleutel geplaatst is

MIJN LOOPBAND MAAKT LAWAAI

De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=> Draai alle schroeven van de handgrepen goed vast

WANNEER IK OP DE BAND STAP, NEEMT DE SNELHEID AF

De spanning van de loopband is verminderd

=>Selecteer de tab ‘Spanning van de loopband’

DE MOTOR VAN MIJN LOOPBAND VERTRAAGT OF STOPT ONREGELMATIG ZONDER DAT HET BEDIENINGSPANEEL UITVALT

De loopband is te strak aangespannen

=> Controleer de spanning van de loopband zodat er een veerhoogte van ongeveer 3 centimeter is tussen de plaat en de band. Deze tussenruimte dient gemeten te worden in het midden van de plaat.

=> Indien dit niet het geval is, draait u de twee schroeven aan de achterkant van de loopband aan elke kant van de rol losser zodat de spanning van de loopband afneemt.

=> zie 'spanning van de loopband'

HET KANTELMECHANISME VAN DE LOOPBAND WERKT NIET OF IS GEBLOKKEERD

*Indien de loopband de tijd niet heeft gekregen om de kanteling te kalibreren:

=> Zet de loopband uit en weer aan, en steek de veiligheidssleutel in

=> Laat de kalibratiecyclus draaien. De loopband zal nu kantelen tot de maximale hellingsgraad en vervolgens weer helemaal tot zijn nulpunt dalen. Dat kan enkele minuten duren

*Om het kalibreren van de loopband te forceren:

1. Druk gelijktijdig op "STOP" en "SPEED+"

2. Steek de veiligheidssleutel in en houd de knoppen ingedrukt

3. Druk 1 keer op "STOP" en de info verschijnt op het scherm

4. Druk op "INCLIN+" en het kalibreren begint

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

HANDLEIDINGEN

U zoekt de handleiding van uw product? Klik op downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.