VE E-ENERGY

Ref. 8358830

In verkoop sinds: 2017

Ontworpen voor wie thuis aan figuurtraining wil doen en zijn prestaties wil verbeteren (intensief gebruik)

Ideaal voor de sportiefsten: verbeter je cardiovasculair uithoudingsvermogen en werk tegelijk aan een mooi strak figuur dankzij de helling van deze crosstrainer die je dijen en billen stevig aan het werk zet.

VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 12 kg

COACHING: 6 functies, 12 programma's

INSTELBAAR: helling om billen en dijen nog meer te trainen

WENDBAARHEID: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.

Om de eenheid te veranderen:

1- Zet de console uit

2- Druk 3 seconden op de centrale 'OK'knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt.

3- Kies de gewenste eenheid met de knoppen '+ -'

4- Bevestig je keuze door op de centrale 'OK'-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven aan

DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL

Als je crosstrainer niet stabiel is bij gebruik, draai dan aan een van de hoogteregelaars onder de achterste poot (of onder beide poten) tot je toestel weer stabiel staat.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGBAND

1. Voor een optimale meting van je hartritme mag de afstand tussen je hartslagband en de display niet groter zijn dan 80 cm.

2. Voor een optimale meting van je hartritme moet je de positie van de band aanpassen zodat de sensoren goed in contact komen met de huid.

Bevochtig de sensoren voor je begint te trainen.

Zoals je ziet op de afbeelding hebben de sensoren aan weerszijden van het midden oppervlakten uit zwart rubber.

3. Ook andere oorzaken kunnen de meting van de hartslagen beïnvloeden: kleren die tegen de hartslagband slaan of die erg statisch geladen zijn, veel borsthaar, sporen van vuiltjes op de band.

4. Abnormaal knipperen op het display of foute werking

Wellicht is de batterij leeg, je moet die dus vervangen.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
E ENERGY
DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximale gewicht gebruiker: 150 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof het regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

HOE MOET IK MIJN CROSSTRAINER SMEREN?

Het apparaat moet regelmatig worden gesmeerd. Dit doe je bij het monteren en vervolgens een keer per jaar.

Kijk goed op de rechtertekening hoe je hierbij te werk moet gaan.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
So wechselst du das Getriebe bei deinem E-Energy Crosstrainer
  • So wechselst du das Getriebe bei deinem E-Energy Crosstrainer
    So wechselst du das Getriebe bei deinem E-Energy Crosstrainer
  • So ersetzt du ein Konsolenkabel deines E-Energy Crosstrainers
    So ersetzt du ein Konsolenkabel deines E-Energy Crosstrainers
  • So kannst du die Karte deines E-Energy Crosstrainers wechseln
    So kannst du die Karte deines E-Energy Crosstrainers wechseln
  • So wechselst du die Pedalarme deines E-Energy Crosstrainers
    So wechselst du die Pedalarme deines E-Energy Crosstrainers
  • Comment changer la croix de manivelle d'un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer la croix de manivelle d'un vélo elliptique E-Energy ?
  • Comment changer le rouleau tendeur d'un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer le rouleau tendeur d'un vélo elliptique E-Energy ?
  • Comment changer la console d'un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer la console d'un vélo elliptique E-Energy ?
  • Comment changer de courroie sur un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer de courroie sur un vélo elliptique E-Energy ?
  • Comment changer le roulement d'un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer le roulement d'un vélo elliptique E-Energy ?
  • Comment changer le bras mobile d'un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer le bras mobile d'un vélo elliptique E-Energy ?

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
24

Ontworpen om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT REVISIE
35

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDINGEN

De handleiding van je product nodig? Klik op downloaden.

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMHOES

100 % polyurethaan

KADER // CHASSIS (VOOR DE ROLLERS)

100 % staal

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.