VE ESSENTIAL

Ref : 8358829

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: wie in conditie wil blijven en een strakker lichaam wil (occasioneel gebruik)

De ideale crosstrainer om opnieuw te beginnen met sporten en voor een slanker figuur! 4 trainingsfuncties.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 3 kg.

COACHING : Display met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

Ik heb een probleem

MIJN CROSSTRAINER MAAKT LAWAAI

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast
2-Controleer het onderstel

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

Je fiets werkt op batterijen
Controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen. Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op

ER IS EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Schroef de stuurbuis los en controleer of de kabel correct werd aangesloten
Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel eruit zit

JE HOORT EEN KLEPPEREND GELUIDWANNEER JE DE PEDALEN BEWEEGT

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan.

MIJN BEDIENINGSPANEEL GEEFT NIET DE CORRECTE MEETEENHEID AAN VOOR DE AFSTAND

Probleem met de configuratie van het bedieningspaneel

=>Controleer of de schakelaar aan de achterzijde van het bedieningspaneel op ‘Km’ staat voor een weergave in kilometer en op ‘Mi’ voor een weergave in mijl.

=>Druk op de ‘RESET’-knop zodat de wijziging tot stand komt.

ER ONBREEKT EEN STUK OF ONDERDEEL VAN MIJN CROSSTRAINER

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.