VM 440

Ref: 3310596

Start verkoop: 2004

Ontworpen voor wie in vorm wil blijven. De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen sporten en in vorm te blijven!  Hij biedt je een volledige work-out, waarmee je aan je UITHOUDINGSVERMOGEN werkt en je BEENSPIEREN VERSTERKT.

*De Wereldgezondheidsorganisatie raadt aan om regelmatig en gemiddeld intensief aan sport te doen om in vorm te blijven (licht transpireren, je moet nog een conversatie kunnen voeren): 22 min/dag

*Om gewicht te verliezen en vooral je vetpercentage naar beneden te halen, raadt de WGO aan om even regelmatig en intensief te sporten, maar wel langduriger: 44 min/dag

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
VM440
IK HOOR EEN KLIKKEND GELUID BIJ HET TRAPPEN

De pedalen zitten los:

=> Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN

1. Ik kan de pedalen niet monteren:

=>Slechte montage van de pedalen: Kijk goed na dat de pedaal met het merkteken 'R' aan de rechterkant van de fiets gemonteerd zit, en die met het teken 'L' aan de linkerkant.

2. De pedalen maken lawaai:

=> Kijk na of de pedalen juist gemonteerd zijn: Kijk na of je de sluitringen hebt gemonteerd zoals aangegeven in de handleiding, en dat elke schroef goed aangespannen is.

=> De pedalen zitten een beetje los: Draai de pedalen een slag (360°) los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Montageprobleem:

=>Achteraan de display: Kijk met behulp van de handleiding na of alle aansluitingen op de display juist gebeurd zijn.

=>Aan de aansluiting van de twee buizen: Kijk met behulp van de handleiding na of de elektrische cluster juist is aangesloten.

2. Elektrisch probleem:

=>Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

=>Je hometrainer is aangesloten op netstroom: Kijk na of de adapter juist is aangesloten op de fiets, of hij aangesloten is op de netstroom, en of het stopcontact werkt.

3. Probleem in gebruik: de display gaat niet aan als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

MIJN CROSSTRAINER MAAKT GELUID

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

DE PEDALEN MAKEN GELUID

De pedalen maken lawaai:

=> Kijk na of de pedalen juist gemonteerd zijn.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

1. Ik draai aan het weerstandswieltje maar ik voel geen verschil in weerstand:

=>De kabel is slecht aangesloten: Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

=> Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

2. Niveau 1 trapt abnormaal zwaar:

=>De kabel is slecht aangesloten: Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) worden in de tegenovergestelde richting vastgedraaid.

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
handpulse

Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

JE REPARE MON PRODUIT

Vous voulez réparer vous-même votre produit mais vous ne savez pas comment faire? Découvrez ici tous nos conseils et vidéos.
Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
    Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la roue d'inertie sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la roue d'inertie sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la selle sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la selle sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le contrôleur de tension sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le contrôleur de tension sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo magnétique à pédalier monobloc ?
    Comment changer le carter sur un vélo magnétique à pédalier monobloc ?
  • Comment changer le moteur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le moteur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le guidon sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le guidon sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la courroie sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la courroie sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo magnétique simple ?
    Comment changer le carter sur un vélo magnétique simple ?
  • Comment changer la console sur un vélo magnétique et un vélo elliptique ?
    Comment changer la console sur un vélo magnétique et un vélo elliptique ?
  • Comment changer le pédalier sur un vélo magnétique monobloc ?
    Comment changer le pédalier sur un vélo magnétique monobloc ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.