VM 590

Ref: 8112661

Start verkoop: 2009

Ontworpen voor het onderhouden van je conditie. Een hometrainer is ideaal voor wie opnieuw wil beginnen sporten en in vorm wil blijven!  Het is een complete training om je UITHOUDINGSVERMOGEN te vergroten en de spieren van je onderlichaam te VERSTERKEN.

*Om in vorm te blijven, beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om deze activiteit regelmatig en gematigd intensief te beoefenen (lichte transpiratie, je moet nog een gesprek kunnen voeren): 22 minuten/dag.

*Om af te vallen en vooral om lichaamsvet te verbranden, beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie ook aan om deze activiteit regelmatig en gematigd intensief te beoefenen, maar gedurende langere tijd: 44 minuten/dag.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN

1. Ik slaag er niet in om de pedalen te monteren:

=>Slechte montage van de pedalen: Controleer of de pedaal met aanduiding "R" inderdaad aan de rechterkant gemonteerd werd en die met aanduiding "L" aan de linkerkant.

2. De trapbeweging maakt geluid:

=> Controleer of de pedalen goed gemonteerd zijn: Controleer aan de hand van de montagehandleiding of alle sluitringen correct geplaatst zijn en ga na of alle schroeven goed zijn aangedraaid.

=> De pedalen zijn een beetje losgekomen: Draai de pedalen een slag (360°) los en draai ze vervolgens opnieuw stevig aan.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
VM 590
MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

=>Controleer of de schakelaar achterop de console op "Km" staat voor een weergave in kilometer en op " Mi " voor een weergave in mijl.

=>Druk op de " RESET"-knop om een wijziging door te voeren.

ER IS EEN PROBLEEM MET DE METING VAN HET VETPERCENTAGE

Op het scherm verschijnt de melding "FAT" en ook "Err 2":

=> Zorg ervoor dat je handen niet te vochtig zijn en plaats ze goed op de hartslagsensoren.

=> Neem onmiddellijk de sensoren vast wanneer 'HOLD' op het scherm verschijnt.

IK HOOR GEKLIK TIJDENS HET TRAPPEN

De pedalen zitten los:

=> Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens opnieuw stevig aan.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

De console staat aan maar de weerstand blijft op 1:

=> Controleer of de lamellen in de aansluiting niet verbogen zijn.

=> Zet de verbogen lamel opnieuw recht en sluit de connector opnieuw aan.

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
handpulse

Plaats je handpalmen op de hartslagsensoren. Na enkele seconden begint de hartslagindicator te knipperen en wordt je hartslag weergegeven in aantal slagen per minuut.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting.

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Montageprobleem:

=>Aan de achterkant van de console: Controleer aan de hand van de handleiding of de console correct is aangesloten.

=>Aan het verbindingspunt van de twee buisjes: Controleer aan de hand van de handleiding of de elektrische kabel correct is aangesloten..

2. Elektrisch probleem:

=>Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, plaats dan nieuwe batterijen.

Controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer en op het lichtnet. Ga ook na of het stopcontact werkt.

3. Probleem bij gebruik: de console gaat niet aan als je tegelijkertijd de batterijen en het lichtnet gebruikt.

JE HOMETRAINER AANSLUITEN
aansluiting

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

U wilt uw product zelf repareren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
  • 15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
    15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.