Ademautomaat voor diepzeeduiken: handleiding, reparatie

REF: 8551563, 8491261, 8334353, 8576797, 8385639

Ademautomaat voor diepzeeduiken: handleiding, reparatie

2018

Welkom op de klantendienstfiche van je ademautomaat.
Ontdek hoe je je ademautomaat kunt onderhouden en repareren met onze videotutorials. Volg de gids!

Onderhoud van mijn ademautomaat

Regelmatig onderhoud van je duikuitrusting is essentieel voor je veiligheid tijdens het duiken, maar ook voor de levensduur van je materiaal.

Ademautomaat: handleiding, reparatie

SPOELEN

Spoel je ademautomaat af met schoon water om corrosie van metalen onderdelen te voorkomen

REINIGEN

Gebruik azijn om de schroeven en schroefdraden grondig te reinigen, en siliconenvet op de pakkingen om een ​​langdurige afdichting te garanderen.

DROGEN EN OPBERGEN

Laat je ademautomaat drogen in de schaduw en in de open lucht en bewaar hem vervolgens in een hoes zonder dat de slangen in de war raken.

ONS ADVIES

Dit onderhoud na elke duiksessie en aan het einde van het seizoen vervangt niet de service die moet worden uitgevoerd door een erkende organisatie. Het wordt aanbevolen om dit elke twee jaar of elke 100 duiken te doen bij intensief gebruik.

Compatibele onderdelen

Sommige accessoires van je ademautomaat kunnen eenvoudig worden vervangen. Wij helpen je bij de verschillende stappen. Als je ook maar de geringste twijfel hebt, aarzel dan niet om je materiaal naar een van onze gespecialiseerde werkplaatsen voor duikuitrusting te sturen; neem hiervoor contact op met je dichtstbijzijnde winkel.
Hier vind je alle reserveonderdelen die compatibel zijn met je ademautomaat. Bestel het onderdeel direct online en laat het bij jou thuis of in de dichtstbijzijnde winkel bezorgen, zodat je snel zelf je ademautomaat kunt onderhouden.

Ik laat de reparatie in de werkplaats doen

Het onderhoud van je ademautomaat dient iedere 2 jaar of 100 duiken bij intensief gebruik te worden uitgevoerd door een erkende organisatie.
Ontdek de verschillende prestaties onze gespecialiseerde werkplaatsen uitvoeren. Onze interne teams van duiktechnici zijn opgeleid in verschillende toonaangevende merken op de markt om je een kwaliteitsservice te bieden. We hebben ook geïnvesteerd in meerdere machines die de elektronische simulatie van een duik mogelijk maken.

Hoe hou je je luchtverbruik onder controle bij het duiken?

Hoe hou je je luchtverbruik onder controle bij het duiken?

Je luchtverbruik onder controle houden bij het duiken, dat kun je leren! Lees hier onze adviezen voor een efficiëntere ademtechniek.