tafelft744grijs

Ref: 8292757

ARTENGO 744 OUTDOOR GRIJS

Ontworpen voor wie recreatief tafeltennis speelt en op zoek is naar een tafel om met het gezin of met vrienden te spelen.

De outdoor pingpongtafel ARTENGO FT744 is ideaal voor beginners die vorderingen willen maken. Ze is eenvoudig te installeren en gemakkelijk en erg veilig in gebruik.

Pluspunt:

Stabiele en stevige tafel!

ONDERDELEN

1. NET
2. STELSCHROEF VOOR TAFELPOOT
3. WIEL
4. SCHROEVENSET
5. GUIDING
6. KLEINE STABILISATIESTANG
7. DWARSSTAAF
8. H-ONDERSTEL

VRAGEN VAN ONZE KLANTEN

Hoe werkt de dienst na verkoop?
Hoe vind ik het onderdeel dat ik nodig heb?
Wat is de levertermijn voor mijn onderdeel?
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ARTENGO 744 OUTDOOR GRIJS