BAGAGEDRAGERS | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

BAGAGEDRAGERS

FIETSEN

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw bagagedrager!

BAGAGEDRAGER 900

BAGAGEDRAGER 900

Ontworpen om je spullen achter op je fiets te vervoeren: in tassen, manden, andere draagmiddelen... Een superlichte en universele bagagedrager, die tot 18 kg kan dragen. De perfecte kompaan voor al je dagelijkse ritten, maar evengoed voor lange fietstrekkings.
BAGAGEDRAGER 100 20'' B'TWIN

BAGAGEDRAGER 100 20'' B'TWIN

Ontworpen voor: wie spullen wil vervoeren achter op de fiets: tassen, manden, handtas...Lichte en voordelige bagagedrager geschikt om tot 10 kg te vervoeren.
BAGAGEDRAGER 500 BCLIP 26-28

BAGAGEDRAGER 500 BCLIP 26-28

Ontworpen voor: wie spullen wil vervoeren achter op de fiets: tassen, manden, handtas...Lichte en voordelige bagagedrager geschikt om tot 10 kg te vervoeren. Met de veer op de bovenkant kun je een mandje of andere bagage vastzetten.
BAGAGEDRAGER VOOR VOUWFIETS TILT ONESECONDCLIP B'TWIN

BAGAGEDRAGER VOOR VOUWFIETS TILT ONESECONDCLIP B'TWIN

ย Ontworpen voor wie gemakkelijk zijn spullen wil vervoeren achteraan op zijn Tilt-vouwfiets. Deze bagagedrager is perfect te combineren met al onze fietsmanden en je kunt snel en gemakkelijk een B'Clip-mand bevestigen. Opgelet: niet compatibel met het kinderstoeltje.
BAGAGEDRAGER 100 VEER 24-28"

BAGAGEDRAGER 100 VEER 24-28"

Ontworpen om je spullen achter op je fiets te vervoeren: tassen, manden, bagage ... Een lichte en betaalbare bagagedrager die tot 10 kg aankan.Dankzij de bovenste veer blijft je mand of tas goed zitten.
BAGAGEDRAGER 500 ZADELPEN

BAGAGEDRAGER 500 ZADELPEN

Deze bagagedrager werd ontworpen om je dagelijkse spullen op alle soorten fietsen te vervoeren. Een bagagedrager die je vastmaakt aan de zadelpen. Dankzij de zijsteunen kan je zakken vervoeren zonder dat ze tussen je spaken belanden