BENCH 100

Ref: 8380451

BENCH 100

2017

Start verkoop: 2017

Ontworpen voor wie thuis af en toe aan krachttraining doet: tot 2 sessies per week. Met deze volledige en opvouwbare fitnessbank kan je je buikspieren en de spieren van je bovenlichaam met halters trainen. Ideaal in combinatie met het Rack 100.

DE VOORDELEN:

STEVIG: Max. gewicht gebruiker: 100 kgΒ  // Maximale belasting (bar + schijven): 110 kg

VEELZIJDIG: Ideaal voor wie net begint met krachttraining. Training van je bovenlichaam en je buikspieren.

GEBRUIKSCOMFORT: Stevige rugleuning en dikke bekleding.

COMPACT: Opvouwbaar, zo neemt de bank weinig plaats in en kan je ze eenvoudig opbergen en verplaatsen

EENVOUDIG GEMONTEERD: In slechts 5 minuten gemonteerd.

STABIEL: Stabiel dankzij de antislipdoppen onder de poten.

Ik heb een probleem

Raadpleeg bij een probleem in het gebruik van je toestel zorgvuldig de handleiding.
Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde winkel.

BENCH 100

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN:

BENCH 100

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSBANK?

Handleiding

• BENCH 100

Samenstelling

BENCH 100

Onderhoudstip

Maak je toestel met een vochtig doekje schoon.

Opslagtip

Enkel voor binnengebruik.

Gebruiksbeperking

Maximale belasting 210 kg (gewicht gebruiker + gewichten)