opklapbare fitnessbank

Ref: 8595564

BENCH PRESS FOLD

Start verkoop: 2020

Ons team ontwikkelde voor jou deze fitnessbank met geïntegreerde haltersteunen om aan krachttraining te doen met een halterstang

Pluspunt van dit product: opgevouwen neemt het minder dan 1 m² vloeroppervlak in

VOORDELEN:

Stevig: ontwikkeld en getest voor een maximale belastbaarheid van 100 kg + max. gewicht gebruiker: 100 kg

Compact: rugleuning en zitting zijn opklapbaar

Veelzijdig: rugleuning met 2 standen: 0 en 30° om verschillende borstspieren te trainen

Aanpasbaar: de hoogte van de haltersteunen is verstelbaar Stabiel: verstelvoetjes om goed stevig te staan

Eenvoudig in gebruik: specifieke plaats om je stang op te bergen (diameter 28 mm)

MONTAGE

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk CORENGTH. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

IK HEB EEN PROBLEEM

IK HOOR EEN KNARSEND GELUID TIJDENS HET GEBRUIK
ER ONTBREEKT EEN ONDERDEEL
ER IS EEN PROBLEEM MET EEN ONDERDEEL

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

BENCH PRESS FOLD

ONDERHOUD

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

ONDERHOUDSADVIES
OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING

ONDERDELEN VOOR DIT TOESTEL BESTELLEN

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSBANK?

opklapbare fitnessbank

HANDLEIDING

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

Frame // Onderstel

100% staal

Rugleuning

10% polyethyleen

40% EVA-schuim

50% hout

opklapbare fitnessbank

ONZE BELOFTES

CORENGTH geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

BENCH PRESS FOLD