BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 500

Ref: 8336939, 8336940

BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 500

2016

Heb je hulp nodig om aan de slag te gaan met je boog CLUB 500?

Hier vind je advies over de montage, onderdelen, reparaties die je zelf kunt uitvoeren en meer voor je boog CLUB 500!

Compatibele
onderdelen bestellen

Klik op het onderdeel dat je wilt bestellen.

BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 500
TOOLS

Vervanging van verloren of beschadigde onderdelen
die niet beschikbaar zijn

Bij verlies of beschadiging van onderdelen die je niet in onze accessoirecatalogus (schroeven, werparmen, enz.) kunt vinden, vragen we je om een e-mail te sturen naar sav-archery@decathlon, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Tir Γ  l'arc sΓ©curitΓ©

Veilig boogschieten

Boogschieten kan al vanaf een heel jonge leeftijd. Houd hierbij zeker rekening met de volgende tips, om optimaal en volledig veilig van deze momenten te kunnen genieten.