BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 500

Ref: 8641342, 8641757, 8402140, 8402206

BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 700

2021

Heb je hulp nodig om te starten met je boog CLUB 700?

Hier vind je advies over montage, reserveonderdelen, zelf repareren en meer voor je boog CLUB 700!

Compatibele
reserveonderdelen bestellen

Klik op het onderdeel dat je wilt bestellen.

BOOG VOOR BOOGSCHIETEN CLUB 700
TOOLS

Vervanging van verloren of beschadigde onderdelen
die niet beschikbaar zijn

Bij verlies of schade van onderdelen die je niet in onze accessoirecatalogus (schroeven, werparmen, enz.) kunt vinden, willen je vragen om een e-mail te sturen naar sav-archery@decathlon, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Tir Γ  l'arc sΓ©curitΓ©

Veilig boogschieten

Boogschieten kan al vanaf een heel jonge leeftijd. Houd hierbij zeker rekening met de volgende tips, om optimaal en volledig veilig van deze momenten te kunnen genieten.