BOOGTENT-ARPENAZ52

Ref: 8330635

KAMPEERTENT GEZIN - ARPENAZ 5.2 | 5 PERSONEN | 2018

2018

IS JE TENT BESCHADIGD? GOOI ZE NIET WEG!

Denk eraan dat de ecologische impact van een tent afdanken overeenkomt met meer dan 3000 km rijden met een wagen. Om deze impact te vermijden, zorgt Decathlon ervoor dat alle tenten te herstellen zijn zodat ze zich terug in perfecte staat bevinden!

Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw tent moet herstellen afhankelijk van het probleem.

Al onze tenten komen met garantie op eventuele fabricagefouten. Deze garantie omvat de herstelling van je tent, die je rechtstreeks naar het atelier van jouw Decathlon-winkel kan brengen. Bij schade buiten garantie, of wanneer ze beschadigd werd door een verkeerde handeling, kan je ze zeer gemakkelijk zelf herstellen (of tegen betaling laten herstellen in ons atelier).

Een boog herstellen

Om een boog te vervangen, moet je de beschadigde boog opzoeken op het volgende schema, het reserveonderdeel online of in ons atelier bestellen en de stappen volgen in de video.

De tentboog kan bestaan uit:

glasvezel of aluminium. In dit geval is de boog opgebouwd uit een tentstok met verbindingsstukken die aan elkaar verbonden zijn met een elastiek.

- een opblaasbare koker. In dit geval bestaat de boog uit een koker en een dop.

1/ Het schema van mijn tent

schema_tente5.2

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.

3/ Herstelvideo's

Bekijk de twee video's hieronder om te zien hoe je een boog vervangt:

Hoe vervang je een tentstok?

Hoe vervang je een elastiek?

Mijn buitentent herstellen

1/ Reserveonderdeel

De buitentent is de buitenkant, het zichtbare deel van de tent. Wil je ze vervangen, volg dan de stappen in de video hieronder en koop de onderdelen in de winkel of online.

2/ Herstelvideo's

De buitentent van je tent is eenvoudig te vervangen. In deze video zie je hoe je dit doet bij een 2 Seconds-tent. Het principe is hetzelfde voor alle tenten.

Hoe vervang je een buitentent?

Mijn binnentent herstellen

1/ Reserveonderdeel

De binnentent is de binnenkant, het deel waarin je je luchtbed of matje legt. Wil je ze vervangen, volg dan de stappen in de video hieronder en koop de onderdelen in de winkel of online.

2/ Herstelvideo's

De binnentent van je tent is eenvoudig te vervangen. In deze video zie je hoe je dit doet bij een 2 Seconds-tent. Het principe is hetzelfde voor alle tenten.

Hoe vervang je een binnentent?

Hoe je tent goed onderhouden

Hoe zet ik mijn tent op?

Hoe breek ik mijn tent af?

Wat zijn de mogelijkheden van mijn tent?

De quechua camp-applicatie

Laat je tent langer meegaan en bekijk al onze tips voor opzetten en afbreken. Hou ze steeds bij de hand via de Quechua Camp-applicatie!

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.

Prestaties atelier

Je kunt alle handelingen zoals hierboven beschreven zelf uitvoeren of je kunt de reparatie van je tent toevertrouwen aan het atelier van je Decathlon-winkel. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de diensten aangeboden in het atelier:

hoe repareer ik een tentzeil

Nog een tip: met tape kun je scheurtjes in de buitenstof (buitentent) repareren. Afhankelijk van de kwaliteit van je tape kan deze reparatie voldoende zijn voor de volledige levensduur van je tent.~Opgelet: we raden aan om de reparatietape op de binnenzijde van de buitentent te kleven. Zo blijft hij beter zitten.

Accessoires

Je vindt de accessoires op de website van Decathlon of in je Decathlon-winkel.

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.