8568949

Ref: 8568949

BRYTON 450E

2019

De Rider 450E kun je gebruiken om je GPS-track op te slaan en via bluetooth met je gsm te synchroniseren.

Fietscomputer met bluetooth die je op al je bluetooth-apparaten kunt aansluiten: cadanssensor, vermogenssensor, hartslagsensor

• notice picto

Startinstructies

Producthandleiding nodig? Klik op download.

• notice picto

Handleiding

De gebruikershandleiding van het product nodig? Klik op download.

BRYTON GPS 450E

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met onze technici.