DOMYOS HG COMPACT

Ref: 8287391

HOME GYM COMPACT

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: occasionele tot regelmatige krachttraining thuis: tot 3 sessies per week.

Veelzijdige homegym om veilig te trainen met een maximumgewicht van 60 kg. Uiterst compact dankzij de opklapbare armen en het inklapbaar zitje. Gewichtinstelling goed toegankelijk.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Zeer stabiel voor een maximum aan comfort.
Belastbaar tot 60 kg.

VEELZIJDIGHEID : Tal van oefeningen mogelijk.
Veilig begeleid trainen!

INSTELBAAR : Goed toegankelijke instelling van het gewicht opzij.
Instelbaar per 5 kg.

COMPACTHEID : Compact, neemt een minimum aan plek in wanneer armen en zitje opgeklapt zijn.

VEELZIJDIG : Opklapbare zit, voor meer bewegingsvrijheid bij trekoefeningen.

VLOTTE MONTAGE/DEMONTAGE : Bekijk het montagefilmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=1xNasILOUK4

IK HEB EEN PROBLEEM

IK HEB MOEILIJKHEDEN OM DE LAST TE TREKKEN
IK WEET NIET WAAR IK DE ANTIKLEMSTUKKEN MOET PLAATSEN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
HET GEHEEL VAN KABELS IS NIET GENOEG AANGESPANNEN
DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

DOMYOS HG COMPACT