DS COMPACT

Ref: 8293319

DS COMPACT

2015

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: krachttraining. power tower om alle spieren te trainen met je eigen lichaamsgewicht.

Tal van oefeningen met het eigen lichaamsgewicht op minder dan 1 m² vloeroppervlak. Training: optrekken met handen dicht bijeen of ver uit elkaar, dips, L-sits.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Bijzonder sterk, belastbaar tot 130 kg.

VEELZIJDIGHEID : Trekoefeningen (3 groepen handposities), dips, buikspieroefeningen, opdrukken.

COMPACTHEID : Minder dan 1 m² vloeroppervlak!~Opklapbare armsteunen om plaats te winnen.

ERGONOMISCHE GREEP : Antislip en comfortabel schuimrubber.

GEBRUIKSGEMAK : Gemakkelijke toegang tot de rekstang dankzij de twee treden.

Ik heb een probleem

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

DS COMPACT

Handleinding en software