Onderhoud en reparatie van de trekkingtas MT 100

Ref: 8383299, 8383300, 8383302, 8383301, 8581539

DUFFELTAS VOOR TREKKING 500/900 EXTEND: ADVIES, ONDERHOUD, REPARATIE

Dankzij de grote inhoud, de veelzijdigheid en het draagcomfort is deze tas ideaal om je volledige uitrusting mee te nemen op je trektochten.
Hier vind je alle antwoorden op je vragen en oplossingen voor problemen met je product.

Deze informatie is van toepassing op al onze tassen voor trekking.

Wat praktisch advies over het gebruik van je tas voor trekking

Je tas voor trekking schoonmaken

Je tas voor trekking zelf repareren

Hier vind je voor elk model de compatibele onderdelen en accessoires, om eventuele reparaties uit te voeren.

VIDEO-TUTORIALS VOOR REPARATIES

EEN GAT OF SCHEUR IN JE TAS VOOR TREKKING REPAREREN

Als er een klein gaatje in de voorkant of onderkant van je tas zit, kan je dat gemakkelijk repareren met een reparatiepatch of een stuk reparatietape (ronde vorm, een tot twee cm groter dan het gat). We raden aan de patch of de tape zowel aan de binnen- als de buitenkant aan te brengen.
Gaat het om een groter gat, breng je tas dan naar een schoenmaker en maak gebruik van diens expertise om je rugzak een tweede leven te geven.

Je tas voor trekking personaliseren

Wil je graag een unieke, persoonlijke rugzak? Bezoek het atelier van je winkel om gebruik te maken van de bestaande diensten. Tekst, borduurwerk, stickers... het kan allemaal!

Een tweede leven geven aan je tas voor trekking

Gebruik je je rugzak niet langer en weet je niet zo goed wat je ermee moet doen? Gooi de tas niet weg, maar verkoop deze door op het tweedehandsplatform van Decathlon! Voer online alle informatie over je product in. We zullen je de beste verkoopoplossingen aanbieden en dan hoef je enkel nog het product in de winkel af te leveren om de procedure af te ronden.

Hoe kies je de juiste rugzak - teaser

Hoe kies je de juiste trekkingrugzak?

Vertrek je op een wandeling van een paar uur of op dagtocht? Ga je fasthiken, trekken in de bergen of wil je met de rugzak een bepaalde streek ontdekken? We hebben precies de juiste rugzak voor jou!