E SHAPE ELLIPTICAL

Ref: 8363893

E SHAPE ELLIPTICAL

Start verkoop: 2016

Ontworpen om met een rechte rug af te slanken (regelmatig gebruik).

Een comfortabele crosstrainer met verstelbare handgrepen om optimaal te kunnen trainen. Met de E Connected-app heb je bovendien een coach in huis.

DE VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 6 kg

COACHING: 6 functies, 9 programma's
Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED

GEBRUIKSCOMFORT: De handgrepen zijn in de hoogte verstelbaar zodat je de crosstrainer perfect aan je lichaamsbouw kunt aanpassen

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
MIJN TOESTEL MAAKT GELUID
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

E SHAPE ELLIPTICAL

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BEHUIZING
VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
VERVANGEN VAN DE CRANKS
VERVANGEN VAN DE SENSOR
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
VERVANGEN VAN DE MOTOR
VERVANGEN VAN HET AS BLAD
PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
FORFAIT VOOR REVISIE

HANDLEIDING

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

E SHAPE ELLIPTICAL

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

E SHAPE ELLIPTICAL