EL 100

Ref: 8398006

EL 100

In verkoop sinds: 2017   Ontwikkeld om in vorm te blijven en te verslanken (occasioneel gebruik). Een crosstrainer is ideaal om geleidelijk aan opnieuw te beginnen sporten en te verslanken. Het toestel biedt een complete activiteit zonder schokken. Je traint er je uithoudingsvermogen mee en verstevigt de spieren van je hele lichaam.   Voordelen: Vloeiende trapbeweging: vliegwiel van 3 kg Coaching: display met 4 functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk Domyos gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben we een tutorial gemaakt. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stap begeleiding bij de montage.

How to assembly your Domyos EL100 ?

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Ik heb een probleem met de weerstand
Het display blijft uitgeschakeld
Het display blijft op nul staan
Ik hoor een klikgeluid bij elke omwenteling van de pedalen
De crosstrainer staat niet stabiel
Mijn display geeft niet de juiste meeteenheden weer
Mijn crosstrainer maakt geluid
Op het display wordt code E2 weergegeven

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

EL 100

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKING
ONDERHOUDSTIPS

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je crosstrainer?

spi_ve

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN