EL 120

Ref: 8484396

EL 120

2018

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor een slanker figuur en betere prestaties (occasioneel gebruik)

De crosstrainer 120 werd ontwikkeld voor beginnende sporters die een strakker lichaam willen en calorieΓ«n willen verbranden.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieΓ«n, afstand, tijd, snelheid, hartslag), 7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

MONTAGE EL120

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De display toont niet de juiste eenheden

1. Controleer of de schuifknop achterop de console (zie afbeelding) op het juiste soort toestel staat.
VE = crosstrainer / RO = roeitrainer / VM = hometrainer

2. Controleer de maateenheid op de console.
De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.
Om de eenheid te veranderen:
Zet de console uit
Druk 3 seconden op de centrale "OK"-knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt.
Kies de gewenste eenheid met de knoppen "+ -"
Bevestig je keuze door op de centrale "OK"-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm

Console keuze ve vm ro
Code e2 of e3 verschijnt op mijn console
De display schakelt niet in

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer of het ledlampje achterop de console aan is = lichtgevend ledlampje = console buiten dienst

3. gedoofd ledlampje = Controleer aan de achterkant van je console en in de stuurpen of alles correct is aangesloten.

4. Aansluiting ok maar ledlampje blijft gedoofd = transformator buiten dienst.

faq console ve vm
Ik heb een probleem met de e-connected app

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

De display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van de console of alles correct is aangesloten.

2.Β Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

FAQ CONSOLE BLIJFT 0 VE VM
Mijn toestel maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven aan

EL 120
Ik heb een probleem met de hartslagmeting

1. Controleer achterop de console of de kabels die uit het stuur komen juist zijn aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

HARTSLAG EL120
De crosstrainer staat niet stabiel

Staat je crosstrainer niet stabiel als je erop zit, draai dan een of beide wieltjes onder de achterpoot bij tot de crosstrainer mooi stabiel staat.

stabiliteit el120
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de schroeven van de pedalen een slag open, en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Ik kan de pedalen niet monteren

NB: de as van het linkerpedaal draait tegen de klok in.

MONTAGE PEDALEN
EL 120

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN:

EL 120

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

• Gebruiksbeperking

Maximale gewicht gebruiker: 100 kg.
    Uitsluitend voor thuisgebruik.

• Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof het regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

• Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Handleidingen

• handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Samenstelling

EL 120

Beschermdop

100,00% Polystyreen (PS)

Frame // chassis

100,00% Staal

EL 120

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).