EL 120

Ref: 8484396

EL 120

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor een slanker figuur en betere prestaties (occasioneel gebruik)

De crosstrainer 120 werd ontwikkeld voor beginnende sporters die een strakker lichaam willen en calorieën willen verbranden.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag), 7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN:

EL 120