EL 120

Ref: 8484396

EL 120

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor een slanker figuur en betere prestaties (occasioneel gebruik)

De crosstrainer 120 werd ontwikkeld voor beginnende sporters die een strakker lichaam willen en calorieën willen verbranden.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag), 7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN:

EL 120

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

EL 120

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

HANDLEIDINGEN

EL 120

SAMENSTELLING

EL 120

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

EL 120