EL900 picture

Ref: 8528970

EL900

Start verkoop: 2020

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor beginners tot experts. Het toestel werd getest en goedgekeurd voor een gebruik van gemiddeld 10 u/week.

SOEPELHEID VAN DE TRAPBEWEGING: Verbluffend soepel trappen dankzij een vliegwiel van 13 kg

COACHING: 24 vooringestelde programma's en 6 functies op het verlichte display

WENDBAARHEID: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes vooraan

COMFORT: Paslengte van 51 cm voor een optimaal comfort en efficiënt trainen

HELLING: Gemotoriseerde helling om nog doeltreffender te trainen!

Montagefilmpje en handleiding

Heb je de handleiding van je toestel nodig? Klik op de link.

Het display werkt niet correct of geeft een foutmelding

Het display schakelt niet in
Je krijgt de foutmelding e1
Je krijgt de foutmelding e2
Je krijgt de foutmelding e4
Het geluid van het display in- of uitschakelen
De eenheid van het display wijzigen (km of mijl)
Lijst van programma's die beschikbaar zijn via het display

Mijn toestel maakt lawaai

Ik hoor een geluid aan de achterkant van mijn crosstrainer
Ik hoor een tikkend geluid tijdens het trappen

De crosstrainer staat niet stabiel

Zijn de stabilisatievoetjes correct afgesteld?
Zijn de schroeven van je crosstrainer stevig aangedraaid?
De pedaalblokkering werkt niet meer

Ondersteuning vragen

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen wij beter een diagnose stellen.

EL 900

Onderhoud van het toestel

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

Onderhoudsadvies
Opbergadvies
Gebruiksbeperking

Onderdelen voor dit toestel bestellen

Onderdelen nodig voor je crosstrainer?

Mijn toestel laten onderhouden/repareren

Ik ontdek de diensten en de maximale adviesprijzen van het Atelier

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

EL 900