FEL540

Ref: 8607943

EL540 Black

Verkocht sinds: 2022

Ons team ontwikkelde een crosstrainer waarmee je thuis aan cardiotraining kan doen. Het apparaat is ook geschikt om je hele lijf strakker te maken.

Mogen je sessies wat intensiever? Op de EL540 kan je lange passen maken om nog doeltreffender te trainen. Bovendien wek je de energie voor je crosstrainer zelf op, hij heeft geen stopcontact nodig!

Vliegwiel van 9 kg.
Met wieltjes om eenvoudig te verplaatsen, een stopcontact is niet nodig.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je koos voor een product van het merk DOMYOS en we danken je voor je vertrouwen.
Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

EERSTE GEBRUIK

Informatie nodig over het (eerste) gebruik van je product? Of wil je trainingsadvies? We hebben het allemaal!

INGEBRUIKNAME
BASISINSTELLINGEN
TRAININGSBEGELEIDING

ONDERHOUD VAN DE EL540

Je apparaat zorgt goed voor jou, zorg dus op jouw beurt ook goed voor je apparaat.
Regelmatig onderhoud is essentieel voor een optimale werking en levensduur, lees dus zeker ons onderhoudsadvies.

OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING

PROBLEMEN MET HET DISPLAY

Je apparaat is correct opgesteld maar je hebt problemen tijdens het gebruik?
Raadpleeg hier onze FAQ.

HET DISPLAY GAAT NIET AAN
DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
FOUTMELDING "E1"
CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
HET DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
PROBLEMEN MET DE APP VOOR CARDIOFITNESS

DE CROSSTRAINER MAAKT LAWAAI

Maakt je crosstrainer lawaai tijdens het sporten of staat hij niet stabiel? Mogelijk vind je de oplossing in de FAQ hieronder.

EEN REGELMATIG KLIKGELUID (BIJ ELKE TRAPBEWEGING)
KNARSEND GELUID
DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL

ONDERDELEN

EL 540 PLOFTEKENING

ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT BESTELLEN

ONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

DE CROSSTRAINER LATEN ONDERHOUDEN / REPAREREN

DIENSTEN EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

HANDLEIDINGEN

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

FEL520