Elektronisch dartbord ED110

Ref: 8295138

ELEKTRONISCH DARTBORD ED110

"Een probleem met je bord? Gooi het niet weg!

Omwille van de milieu-impact van onze producten, vinden we het heel belangrijk om de reparatie van onze producten te bevorderen.

Op deze pagina begeleiden wij je stap voor stap bij het zelf repareren van je dartbord, afhankelijk van de problemen die je ervaart. Je zult zien dat het kinderspel is en je zult er trots op zijn dat je je product weer tot leven te brengt."

Eerste gebruik

Inhoud van de verpakking
Hoe zet je het dartbord aan?
Hoe hang ik mijn dartbord op?

Onderhoud

- Bewaar je dartbord op een droge plaats: laat het niet buiten staan, zelfs niet onder een afdak. De elektronica kan oxideren en ervoor zorgen dat het bord niet meer goed werkt.
- Gebruik geen oplaadbare batterijen: hun geleverde spanning is soms te laag.

Elektronisch dartbord ED110

Bediening (probleemoplossing)

Hier vind je het probleemoplossingsblad voor het ED110-bord
Door de stappen in dit blad te volgen, kun je controleren of er een probleem is met je product. Indien van toepassing, vind je in de volgende sectie (4. REPARATIE) de tutorials voor de reparatie. Je kunt ook naar de werkplaats van je Decathlon-winkel komen.

Geen stroom meer (geen weergave of geluid)
Probleem met het lcd-scherm
Een knop is geblokkeerd
Een deel of het hele bord detecteert de pijltjes niet
Er is een probleem met het tellen van punten

Reparatie

De volgende reparaties kunnen aan dit product worden uitgevoerd.

Als je product niet gerepareerd kan worden, breng het dan naar een AEEA-inzamelpunt of naar een Decathlon-winkel om het bord goed te kunnen recyclen.

Reparatie 1: reparatie van de dartpijlen
Reparatie 2: batterijen vervangen
Reparatie 3: de mylar opnieuw aansluiten
Reparatie 4: segmenten deblokkeren
Reparatie 5: aansluiting batterijen
Reparatie 6: reinigen van het contact scherm / elektronische kaart
Reparatie 7: knop deblokkeren

Reserveonderdelen

Hier is de lijst van reserveonderdelen die beschikbaar zijn voor het ED110-bord:
Je kunt reserveonderdelen bestellen op onze website decathlon.fr (afhankelijk van de beschikbaarheid) door op een van de onderstaande knoppen te klikken of contact opnemen met de klantendienst in je gebruikelijke Decathlon-winkel.

Handleiding

Heb je de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Elektronisch dartbord ED110

Assistentie

WIL JE CONTACT OPNEMEN MET ONS DECATHLON SUPPORT TEAM? GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER

Elektronisch dartbord ED110