Elektronisch dartbord ED110

Ref: 8295138

ELEKTRONISCH DARTBORD ED110

"Een probleem met je bord? Gooi het niet weg!

Omwille van de milieu-impact van onze producten, vinden we het heel belangrijk om de reparatie van onze producten te bevorderen.

Op deze pagina begeleiden wij je stap voor stap bij het zelf repareren van je dartbord, afhankelijk van de problemen die je ervaart. Je zult zien dat het kinderspel is en je zult er trots op zijn dat je je product weer tot leven te brengt."

Eerste gebruik

Inhoud van de verpakking

Bij aankoop wordt het dartbord verkocht met 6 dartpijlen (gedemonteerd) en een set extra doppen (batterijen niet inbegrepen)

Hoe zet je het dartbord aan?

Draai je dartbord om en plaats 3 AA-batterijen (niet oplaadbaar) in het daarvoor bestemde vak rechts onderaan, waarbij je erop let dat je de polen van de batterijen aan de juiste kant plaatst.
Start het dartbord door op de aan/uit-knop te drukken als het niet automatisch aan gaat.

Hoe hang ik mijn dartbord op?

Bekijk de video-tutorial hiernaast.
Let op: de schroeven worden niet meegeleverd.

Elektronisch dartbord ED110

Elektronisch dartbord ED110

Onderhoud

- Bewaar je dartbord op een droge plaats: laat het niet buiten staan, zelfs niet onder een afdak. De elektronica kan oxideren en ervoor zorgen dat het bord niet meer goed werkt.
- Gebruik geen oplaadbare batterijen: hun geleverde spanning is soms te laag.

Bediening (probleemoplossing)

Hier vind je het probleemoplossingsblad voor het ED110-bord
Door de stappen in dit blad te volgen, kun je controleren of er een probleem is met je product. Indien van toepassing, vind je in de volgende sectie (4. REPARATIE) de tutorials voor de reparatie. Je kunt ook naar de werkplaats van je Decathlon-winkel komen.

Geen stroom meer (geen weergave of geluid)

Hoe controleer je dit?
- Controleer visueel of de batterijconnectoren niet geoxideerd zijn (het metaal ziet er dan verbleekt uit).
- Plaats niet-oplaadbare, nieuwe en niet-verlopen Alkaline 1.5V-batterijen in het batterijcompartiment, rekening houdend met de juiste plaatsing van de polen
- Start het dartbord door op de aan/uit-knop te drukken als het niet automatisch aan gaat.
- De opstartmuziek begint.
- Tik 3 keer op het bord en controleer of het scherm aan blijft en niet uitschakelt

Hoe repareer je dit?
Als er niets gebeurt: volg de reparatie "Aansluiting batterijen "

Probleem met het lcd-scherm

Hoe controleer je dit?
Schakel het bord uit en start het opnieuw
.Het bord toont achtereenvolgens 111, 222, 333 .... 999 op het scherm.

Hoe repareer je dit?
Als het scherm gedeeltelijk wordt weergegeven: volg de reparatie Het contact tussen het scherm en de elektronische kaart reinigen"
Indien er geen weergave maar wel geluid is bij het inschakelen: volg de reparatie "Batterijen vervangen"
In andere gevallen: Geen oplossing

Een knop is geblokkeerd

Hoe controleer je dit?
Met het bord uitgeschakeld, druk je achtereenvolgens op Power, Bounce Out, Game, Player, Sound, Cybermatch, DoubleMiss, Start, Reset. Elke keer moet een hoorbare feedback de druk op de knop bevestigen en wanneer de resetknop wordt ingedrukt, start het bord opnieuw

Hoe repareer je dit?
Als een knop daadwerkelijk is geblokkeerd, volg dan de reparatie "Een knop deblokkeren"

Een deel of het hele bord detecteert de pijltjes niet

Hoe controleer je dit?
Nadat het bord is gestart, wordt 111.222.333 weergegeven ....
Tik op dit moment op een eerste segment (bijv. Simpel 20) en er moet een geluid te horen zijn.
Herhaal de procedure voor alle segmenten

Hoe repareer je dit?
Als het geluidssignaal voor bepaalde segmenten niet werkt: Volg de reparatie "Segmenten deblokkeren"
Als het geluidssignaal voor alle segmenten niet werkt: Volg de reparatie "De Mylar opnieuw aansluiten"
In andere gevallen: Geen oplossing

Er is een probleem met het tellen van punten

Hoe controleer je dit?
Uit te voeren op een bord van vΓ³Γ³r mei 2019:
Start een spel van 301 (om een ​​spel te starten, druk je op de knop Game (G01) en dan op start.)
Kies een willekeurig segment (bijv. 18) en druk er 3 keer op. Het scherm geeft achtereenvolgens de juiste score weer (hier 18, 18, 18).
Druk op Start / Next player om naar de volgende speler over te gaan.
Herhaal de procedure 5 keer achter elkaar zonder van segment te wisselen

Hoe repareer je dit?
Reparatie is niet mogelijk, je moet naar de winkel

Reparatie

De volgende reparaties kunnen aan dit product worden uitgevoerd.

Als je product niet gerepareerd kan worden, breng het dan naar een AEEA-inzamelpunt of naar een Decathlon-winkel om het bord goed te kunnen recyclen.

Reparatie 1: reparatie van de dartpijlen

Zijn je dartpunten, schacht of veren gebroken? Geen probleem. Bekijk onze reserveonderdelen voor dartpijlen.
Je kunt ook je dartset vernieuwen.
Je vindt de links naar de onderdelen in de sectie (5. RESERVEONDERDELEN).

REPARATIE
Reparatie 2: batterijen vervangen

Draai je dartbord om en plaats 3 AA-batterijen (niet oplaadbaar) in het daarvoor bestemde vak rechts onderaan, waarbij je erop let dat je de polen van de batterijen aan de juiste kant plaatst.
Je vindt de links naar de referentie van de batterijen in de sectie (5. RESERVEONDERDELEN).
Gebruik geen oplaadbare batterijen.

Reparatie 3: de mylar opnieuw aansluiten

De reparatie wordt uitgelegd in de video hiernaast:

Elektronisch dartbord ED110

Reparatie 4: segmenten deblokkeren

De reparatie wordt uitgelegd in de video hiernaast.
Deze handeling moet voor elk segment worden uitgevoerd.

Elektronisch dartbord ED110

Reparatie 5: aansluiting batterijen

De reparatie wordt uitgelegd in de video hiernaast:

Elektronisch dartbord ED110

Reparatie 6: reinigen van het contact scherm / elektronische kaart

De reparatie wordt uitgelegd in de video hiernaast:

Elektronisch dartbord ED110

Reparatie 7: knop deblokkeren

De reparatie wordt uitgelegd in de video hiernaast:

Elektronisch dartbord ED110

Reserveonderdelen

Hier is de lijst van reserveonderdelen die beschikbaar zijn voor het ED110-bord:
Je kunt reserveonderdelen bestellen op onze website decathlon.fr (afhankelijk van de beschikbaarheid) door op een van de onderstaande knoppen te klikken of contact opnemen met de klantendienst in je gebruikelijke Decathlon-winkel.

Elektronisch dartbord ED110

Handleiding

Heb je de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Elektronisch dartbord ED110

Assistentie

WIL JE CONTACT OPNEMEN MET ONS DECATHLON SUPPORT TEAM? GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER