ES 240

Ref: 8289006

ES 240

Datum van verkoop: 2014

Ontworpen voor: veilig amusement (vanaf 6 jaar).

2,40 m plezier om het trampolinespringen veilig te ontdekken! Deze trampoline voor buiten voldoet aan de speelgoednorm (NF EN 71-14 ). Geleverd met een veiligheidsnet.

VOORDELEN :

DRAAGCOMFORT : Springvlak 200 cm, soepele springmat, zeer stabiel (3 U-vormige poten).

STERK : Corrosiewerend behandeld frame. ~Springvlak, net, schuim behandeld tegen uv.

STABILITEIT : Max. gewicht gebruiker 80 kg.

Mijn dienst

NU8AnJDRdDY

Ik heb een probleem

AANBEVELING VOOR GEBRUIK: OMGEVINGSOMSTANDIGHEDEN
DE BUIZEN PASSEN NIET IN ELKAAR
IK HEB MOEILIJKHEDEN OM MIJN NET TE SLUITEN
IK HEB DE INDRUK DAT DE SNOERTJES TE KORT ZIJN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE MONTAGE VAN MIJN TRAMPOLINE
IK KAN DE SCHROEVEN NIET PLAATSEN

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? 

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

ES 240

HANDLEIDING