ES 365

Ref: 8299170

ES 365

Datum van verkoop: 2014

Ontworpen voor: veilig amusement (vanaf 6 jaar).

3,65 m voor een onvergelijkbare en toch veilige ervaring! Deze trampoline voor buiten voldoet aan de speelgoednorm (NF EN 71-14 ). Geleverd met een veiligheidsnet.

VOORDELEN :

DRAAGCOMFORT : Springvlak 325 cm, soepele springmat, zeer stabiel (6 U-vormige poten).

STERK : Corrosiewerend behandeld frame. ~Springvlak, net, schuim behandeld tegen uv.

STABILITEIT : Maximumgewicht gebruiker 110 kg.

IK HEB EEN PROBLEEM

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE MONTAGE VAN MIJN TRAMPOLINE
AANBEVELING VOOR GEBRUIK: OMGEVINGSOMSTANDIGHEDEN
IK HEB DE INDRUK DAT DE SNOERTJES TE KORT ZIJN
DE BUIZEN PASSEN NIET IN ELKAAR
IK KAN DE SCHROEVEN NIET PLAATSEN
IK HEB MOEILIJKHEDEN OM MIJN NET TE SLUITEN

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ES 365