FEL500

Ref: 8528961

CROSSTRAINER 500

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Blijf in vorm door hem tot 4 keer per week te gebruiken.

Wil je in vorm blijven, afvallen of een strakker lichaam krijgen? De EL 500 met soepele en ruime bewegingen is compatibel met de app Econnected: volg je trainingen en je vooruitgang op!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 7 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE CONSOLE SCHAKELT NIET IN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
DE CONSOLE TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
DE CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

FEL 500

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

OPBERGTIPS
ONDERHOUDSTIPS
GEBRUIKSBEPERKING

IK LAAT MIJN FIETS HERSTELLEN

Ik ontdek de prestaties en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE CRANKS
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN HET ASBLAD
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
VERVANGEN VAN DE MOTOR
PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
VERVANGEN VAN DE SENSOR
VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
FORFAIT REVISIE
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

HANDLEIDING

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMDOP

100,00% Polystyreen (PS)

FRAME // CHASSIS

100,00% Staal

FEL 500

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

FEL 500