Unselected
FEL520

Ref: 8503081

CROSSTRAINER 520

2019

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Gebruik hem maximaal 4 keer per week om een strakker lichaam te krijgen.

Wil je intensievere sessies? Op de EL520 maak je grote bewegingen, en kan je dus efficiënter trainen. Je crosstrainer is bovendien volledig zelfaandrijvend, dus je hoeft hem niet in te steken!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 9 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen. Geen stopcontact nodig.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen. Met pedaalblokkering (voor extra veiligheid als je de crosstrainer niet gebruikt).

Unselected

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Montage FEL 520

Unselected

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De display schakelt niet in

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact). 2. Controleer of het ledlampje achterop de console aan is = lichtgevend ledlampje = console buiten dienst 3. Gedoofd ledlampje = Controleer aan de achterkant van je console en in de stuurpen of alles correct is aangesloten. 4. Aansluiting ok maar ledlampje blijft gedoofd = transformator buiten dienst.  

faq console ve vm
Code e2 of e3 verschijnt op mijn console

De errorcodes E2 en E3 houden verband met een slecht contact in de aansluiting. 1. Controleer of de kabels van je toestel (aan de achterkant van de console en in de stuurpen) niet dichtgeknepen of afgesneden zijn. 2. Controleer of je toestel goed is aangesloten en of er geen pinnetjes geplooid zijn. Als het probleem aanhoudt, maak dan een hulpvraag aan.

Errorcode
De display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van de console of alles correct is aangesloten. 2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

FAQ CONSOLE BLIJFT 0 VE VM
Mijn toestel maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven aan

FEL500 FAQ schroeven aandraaien
De display toont niet de juiste eenheden

1. Controleer of de schuifknop achterop de console (zie afbeelding) op het juiste soort toestel staat. VE = crosstrainer / RO = roeitrainer / VM = hometrainer   2. Controleer de maateenheid op de console. De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer. Om de eenheid te veranderen: Zet de console uit Druk 3 seconden op de centrale "OK"-knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt. Kies de gewenste eenheid met de knoppen "+ -" Bevestig je keuze door op de centrale "OK"-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm

Console keuze ve vm ro
De crosstrainer staat niet stabiel

Als je crosstrainer niet stabiel staat, stel dan de hoogteregelaars van de poten beter af (te vinden aan de zijkant van de achterpoten).

FEL500 FAQ stabiliteit
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de schroeven van de pedalen een slag open, en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Aandraaien trapas FEL500
Ik heb een probleem met de e-connected app

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met de app? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

Ik heb een probleem met de hartslagmeting

1. Controleer achterop de console of de kabels die uit het stuur komen juist zijn aangesloten. 2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

HARTSLAG EL120
Overzicht van de onderdelen

-

overzicht van de onderdelen FEL520
Unselected
FEL 520

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? 

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Unselected

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Gebruiksbeperking

Maximale gewicht gebruiker: 130 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.          

Onderhoudstips 

1. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje. 2. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.          

Unselected
Unselected

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Unselected

Handleidingen

  • HANDLEIDING

    Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Unselected
FEL 520

Samenstelling

 

SAMENSTELLING

BESCHERMDOP

100,00% Polystyreen (PS)

 

FRAME // CHASSIS

100,00% Staal

Unselected
FEL 520

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).