fit trampo100

Ref: 8558559

FIT TRAMPO100

2019

Onze ontwikkelaars bedachten deze trampoline Essential 100 om thuis je vorm te onderhouden en strakkere spieren te kweken.

Met een binnentrampoline ben je zeker van een leuke en complete work-out! Je werkt immers tegelijk aan je uithouding, ademhaling, spierspanning en evenwicht!

DE VOORDELEN:

GEBRUIKSCOMFORT: Springoppervlak: 80 cm. Beschermdoek over de veren.

STEVIGHEID: stalen structuur. Ronde buizen van 1,2 mm. Conform de EN-norm, voor specifiek gebruik.

STABILITEIT: Maximale gewicht gebruiker 100 kg. Antislipvoetjes.

COMPACT: neemt weinig plek in. Bewaar je onder je bed of achter een deur.

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De trampoline kwikkelt

Controleer of de poten goed zijn vastgedraaid.

Er zijn veren gebroken

Gebroken veren moet je absoluut vervangen. Dat kan door een assistentieverzoek aan te maken.

De springmat hangt los

1 - Controleer de staat van de veren

2 - Vervang de veren indien nodig

Explosieschema
fit trampo100
FIT TRAMPO 100

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met ons.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Tips voor onderhoud en opslag Berg je toestel niet in een vochtige ruimte op (bijvoorbeeld aan de rand van een zwembad of in de badkamer).
Voor elk gebruik Controleer de staat van je trampoline voor elk gebruik. Controleer of de springmat geen gaten vertoont of los hangt. Controleer voor je gaat springen of de veren nog in goede staat zijn en goed bedekt worden door de veerbescherming.
fit trampo100

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FIT TRAMPO 100?

Handleiding

• FIT TRAMPO 100

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

fit trampo100

Samenstelling // tips

SAMENSTELLING

Frame // Chassis (voor wielen): 100.0% staal Stof springmat: 100.0% polypropyleen Buitenrand - Hoofdmateriaal: 100.0% polyester

TIPS VOOR HET OPBERGEN

Niet in een vochtige ruimte bewaren, niet buiten laten staan.

TESTS

Conform de norm EN20957-1 (klasse H - Heel specifiek gebruik)

RESTRICTIONS

Poids maxi utilisateur : 100 kg. Voor gebruik thuis en binnen.

FIT TRAMPO 100

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).