fro 100

Ref: 8527501

FRO 100

Start verkoop: 2019~Gebruik: 3 uur per week~Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg~Samenstelling: Frame / kader (voor de rollers): 100% staal Wielen: 100% polyamide Stoppers: 100% polyoxymethyleen: Beschermhoes: 100% acrylonitril-butadieen-styreen Trekkoord: 100% elastodieen Stof binnenkant: 100% polyvinylchloride

MONTAGEFILMPJE EN HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik op de link.

GEBRUIKSADVIES

STABILITEIT
Elastisch

ONDERSTEUNING VRAGEN

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen wij beter een diagnose stellen.

FRO 100

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.
Onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies
Opbergadvies
Gebruiksbeperking

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je roeitrainer?

Mijn toestel laten onderhouden/repareren

Ik ontdek de diensten en de maximale adviesprijzen van het Atelier

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

FRO 100