TENT-BOGEN-ARPENAZ52F&B

REF: 8500620

GEZINSTENT MET BOGEN - ARPENAZ 5.2 FRESH&BLACK | 5 PERSONEN | 2019

2019

IS JE TENT STUK? GOOI ZE NIET WEG!

Hou er rekening mee dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenkomt met 3 000 km autorijden. Om die impact te beperken, engageert Decathlon zich opdat alle tenten herstelbaar zouden zijn en in perfecte staat na herstelling!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap om je tent te herstellen naargelang het probleem dat zich stelt.

Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen eventuele fabricagefouten. Onder garantie nemen wij de herstelling voor onze rekening en kun je dus je tent rechtstreeks naar de werkplaats van je Decathlon-winkel brengen.Buiten garantie, of als je tent beschadigd is door foutief gebruik, kun je ze zelf heel makkelijk herstellen (of in de werkplaats, op jouw kosten).

Een boog herstellen

Om de boog van je tent te vervangen, volstaat het om de juiste boog uit volgend schema te kiezen, het onderdeel online of in de werkplaats te bestellen en de stappen van de video te volgen.

De boog van een tent kan:

- in vezel of aluminium zijn. In dat geval bestaat de boog uit stangen en hulzen die onderling verbonden zijn door een elastiek.

- opblaasbaar zijn. In dat geval bestaat de boog uit een luchtkamer en een stop.

1/ Het plan van mijn tent

schema_tente5.2

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.

Je buitentent herstellen

1/ Vervangstuk

De buitentent is de buitenkant, het zichtbare deel van de tent. Om ze te vervangen, volg je eenvoudig de stappen van de volgende video en koop je het onderdeel in de winkel of via internet.

hoe een buitentent herstellen

Nog een tip: met een stuk tape kun je scheuren in je buitentent herstellen. Naargelang de kwaliteit van het gebruikte product, kan deze herstelling de ganse levensduur van je tent meegaan. ~Opgelet: voor een optimale hechting raden we aan om de reparatietape op de binnenzijde van je buitentent te kleven.

Je binnentent herstellen

1/ Vervangstuk

De binnentent is de binnenkant van je tent, het deel waarin je je luchtbed legt. Om ze te vervangen, volg je eenvoudig de stappen van de volgende video en koop je het onderdeel in de winkel of via internet.

hoe repareer ik een tentzeil

Nog een tip: met tape kun je scheurtjes in de buitenstof (buitentent) repareren. Afhankelijk van de kwaliteit van je tape kan deze reparatie voldoende zijn voor de volledige levensduur van je tent.~Opgelet: we raden aan om de reparatietape op de binnenzijde van de buitentent te kleven. Zo blijft hij beter zitten.

Prestaties atelier

Je kunt alle handelingen zoals hierboven beschreven zelf uitvoeren of je kunt de reparatie van je tent toevertrouwen aan het atelier van je Decathlon-winkel. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de diensten aangeboden in het atelier:

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.

Accessoires

Je vindt de accessoires op de website van Decathlon of in je Decathlon-winkel.