HG 90 BOXE

Ref: 3000001

HG 90 BOXE

Start verkoop: 2005

Ontworpen voor intensieve krachttraining thuis (>5u per week). Compatibel met de bokszak TB390 (niet meegeleverd).

DE TROEVEN:

VEELZIJDIG: 2 werkposten. Maximale belasting 90 kg. 11 oefeningen. Bokszak niet meegeleverd.

GEBRUIKSVRIENDELIJK: Verstelbare rugleuning. Leg press. Teller: repetitie reeksen.

GEBRUIKSCOMFORT: Dikke bekleding. Accessoires: 2 stangen, 1 trekgreep, enkelstrap.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

IK WEET NIET WAAR IK DE VINGERBEVEILIGING MOET PLAATSEN
MIJN TOESTEL MAAKT GELUID
DE KABELS ZIJN NIET GOED GESPANNEN
IK HEB PROBLEMEN MET HET TREKKEN VAN DE GEWICHTEN
DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

IK ONDERHOUD MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

HG 90 BOXE