vrouwe die met haar fietstassen fiestst in de stad

Hoe boodschappen doen met de fiets?

.

De stadsfiets is een handig, gezond en ecologisch vervoersmiddel. Het is ook een slim alternatief om boodschappen te doen zonder zorgen over parkeerplaatsen of files. Maar het is niet altijd evident om zaken te vervoeren op twee wielen. En zakken die aan je stuur hangen bevorderen je veiligheid niet. Ontdek de praktische en sportieve oplossingen om je boodschappen te doen met de fiets!

Trolley: neem grote hoeveelheden mee op de fiets

De trolley is de gemakkelijkste oplossing om moeiteloos tot wel 10 kg te vervoeren. Je gebruikt het als een aanhangwagen: Je raakt dus niet uit evenwicht en wordt niet gehinderd bij het fietsen.

Je kan de trolley op je bagagedrager bevestigen als je fietst en achter je aan trekken als je te voet bent. Ideaal voor boodschappen en eenvoudig te bevestigen op je bagagedrager dankzij een optioneel bevestigingssysteem.

vrouw die haar bodschappen doet met een fietstassen

Tassen voor op de bagagedrager :praktische oplossing voor in de stad

Oorspronkelijk bedoeld voor het fietstoerisme en korte fietstochten, worden de fietstassen ook dagelijks gebruikt in een stedelijke omgeving! Ze zijn zeer handig en je kan er 2x9 liter tot 2x20 liter mee vervoeren, afhankelijk van het model.

Dit type bagage garandeert je evenwicht, ongeacht het gewicht, omdat ze relatief laag aan de fiets hangen. Dit evenwicht behoudt je door het gewicht goed te verdelen tussen de linker- en de rechtertas.

De fietstassen kan je gebruiken bij sportieve ritten, waardoor je kan meenemen was je wil zonder het gewicht ervan te merken!

een super uitgeruste  fiets met fiestassen en fietsmanden

Fietsmand en stuurtas: de oplossing voor kleine hoeveelheden

Fietsmanden en stuurtassen zijn systemen om je spullen en kleine hoeveelheden mee te nemen aan het stuur van je fiets. Zeer handig als aanvulling of om je rugzak te dragen. Met de fietstas ga je naar de bakker of de buurtwinkel!

De stuur kan kleinere volumes aan, tussen de 2,5 en 3,5 liter.

De mand kan wel 12 l bevatten en maximaal 5 kg. Voordeel van de mand? Ze is afneembaar! Je klikt ze vast op de bevestigingsmoer en je neemt ze eenvoudig met je mee dankzij de handgreep.

Het design-element van de mand? De mand geeft een erg stedelijke look aan jouw stadsfiets!

Doe je boodschappen per fiets met je kinderen!

Koppel het nuttige aan het aangename door boodschappen doen en fietstochtjes te combineren! Maak van de gelegenheid gebruik om een fietstochtje te maken met je kinderen.

Als ze nog niet oud genoeg zijn om met hun eigen kinderfiets te fietsen, bevestig dan een fietsstoeltje op je bagagedrager of een fietskar voor kinderen. Vermijd hellingen met het gewicht van de boodschappen en van je kinderen aan boord, je benen zullen je dankbaar zijn!

Er zijn duizend-en-één manieren om je aankopen in alle comfort met de fiets te doen! Zorg voor de juiste uitrusting zodat fietsen een plezier blijft en selecteer de accessoires die jij nodig hebt.