Aptonia G-Easy Gel

Hoe gebruik je de energy gel g-easy? 

We leggen je in 5 punten uit hoe dit nieuwe, innovatieve formaat werkt.

De Energy Gel G-Easy komt nu in een nieuw formaat, nieuwe textuur en vooral een nieuwe manier van gebruiken. We leggen je in 5 punten uit hoe dit nieuwe, innovatieve formaat werkt.

1/ Welke hoeveelheid voor welke duur

Aptonia G-Easy Gel

2/ Bereiding van de g-easy gel

- Voor het vervoer: bewaar de oorspronkelijke witte dop, zo loopt de gel er niet uit voor de wedstrijd.

 

- Net voor de sessie: maak de witte dop los, en schroef het drinktuitje erop.

Als je 2 Energy Gels G-Easy meeneemt, schroef dan zeker het drinktuitje op elke gel voor je vertrekt (de tuitjes zijn er niet op gemaakt dat je ze tijdens het sporten kunt verwisselen).

Koop je de Energy Gel G-Easy voor het eerst en sta je voor een lange training of wedstrijd waarbij je 2 gels wilt gebruiken, denk er dan aan om ook het setje met 2 drinktuitjes te kopen.

Aptonia G-Easy Gel

3/ Hoe neem je de g-easy mee tijdens het sporten

De Energy Gel G-Easy past in de zak van een trisuit, een fietsshirt, een trailshort of in een waterzak.

Aptonia G-Easy Gel

4/ De energy gel g-easy gebruiken

De Energy Gel G-Easy is speciaal ontworpen voor lange afstanden en om je op moeilijke momenten een oppepper te geven. Naast koolhydraten en vitaminen bevat hij ook cafeïne en BCAA (aminozuren). Voor een optimale efficiëntie

- Zuig de gel op door het tuitje.

- Neem de gel in meerdere keren (om eventuele spijsverteringsproblemen te voorkomen). Wij raden aan om elk kwartier een slok te nemen, en er ook altijd wat water bij te drinken.

- Als je na je sessie nog gel over hebt, blijft die nog twee weken na opening goed.

5/ Onderhoud van het drinktuitje

De Energy Gel G-Easy is niet navulbaar, dus je kunt het pakje weggooien na gebruik. Het drinktuitje kan je wel hergebruiken en kan je gewoon met wat water afwassen.

Onderhoud G-Easy

Ik ben een echte sportfanaat en heb lang gedanst voor ik de triatlon ontdekte, waar ik na mijn eerste wedstrijd al volledig aan verslingerd raakte! Ik houd van zowel de sprint als de olympische afstanden, en ben dol op de afwisseling die deze sport biedt op vlak van bewegingen en omgevingen. Een triatlon is altijd een mooie uitdaging die ik met veel plezier aanga! - Charlotte -