HOE ONDERHOUD IK MIJN INDOOR CYCLING-FIETS?

Hoe onderhoud ik mijn indoor cycling-fiets?

Belangrijke checks, goede gewoontes, onze klantendienst... Verleng de levensduur van je apparaat dankzij de eenvoudige en snelle onderhoudstips van onze productapparaat en experts bij Domyos.

Investeer wat tijd in je apparaat en verleng de levensduur ervan!

HOE ONDERHOUD IK MIJN INDOOR CYCLING-FIETS?

#1 Maak je indoor cycling-fiets in 2 minuten schoon!

Neem na elke sessie de tijd om je fiets schoon te maken.  Let er tijdens het schoonmaken op dat er geen transpiratiesporen op je fiets achterblijven, want deze zijn corrosief en kunnen je fiets op termijn blijvend beschadigen.

Vergeet ook je drinkbus niet uit de houder te halen en het weerstandswieltje na iedere sessie los te schroeven om ervoor te zorgen dat je fiets met de tijd goed blijft werken.

HOE ONDERHOUD IK MIJN INDOOR CYCLING-FIETS?

#2 Check regelmatig de belangrijkste elementen van je indoor cycling-fiets

Het eerste essentiële element is de stabiliteit van je apparaat. Let erop dat het niet heen en weer gaat wiebelen en dat het geen abnormale geluiden maakt tijdens je sessies. Dat zou kunnen wijzen op een slechte afstelling van de remblokjes van je fiets. Een apparaat dat stabiel staat, is stiller en veiliger.

Neem daarnaast ook regelmatig de tijd om te checken of alle schroefjes nog goed vastzitten, zodat je in alle veiligheid kunt trainen.

Je kunt 24/7 bij onze klantendienst terecht!

Of je nu beginner of gevorderde bent, je vindt alle antwoorden op je vragen met betrekking tot onderhoud en reparatie, producthandleidingen en al onze tips terug op onze website: support! Je kunt ook een beroep doen op onze gepersonaliseerde ondersteuning. Onze technische experts beantwoorden je vragen binnen 48 uur op werkdagen.