hg compact 2021

Ref: 8484134

COMPACTE HOMEGYM VOOR KRACHTTRAINING

Deze compacte homegym werd ontwikkeld door onze coaches en ons ontwerpteam, zodat je thuis optimaal aan krachttraining kunt doen.
Wil je graag begeleid worden tijdens je krachttrainingssessies? Laat je leiden door je Homegym en ontdek talrijke oefeningen waarmee je je sessies in alle veiligheid uitvoert.

DE VOORDELEN:

Veelzijdig: Train in alle veiligheid al je spieren

Compact: Compact, neemt opgeklapt een minimum aan plaats in op de vloer

Verstelbaar:  per 5 kg verstelbaar, tot 60 kg

Stabiel: 2 verstelbare voeten achteraan voor stabiliteit

Modulair: Verstelbare zitting (3 hoogteniveaus), inklapbaar

ONDERHOUD

Je beleeft veel plezier aan je toestel, dus moet je er goed voor zorgen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

HANDLEIDING

IK HEB EEN PROBLEEM

DE KABEL ZIT GEDRAAID OF LOOPT NIET SOEPEL
IK HEB PROBLEMEN MET HET TREKKEN VAN DE GEWICHTEN
IK WEET NIET WAAR IK DE VINGERBEVEILIGING MOET PLAATSEN
ONDERDELEN
DE KABELS ZIJN NIET GOED AANGESPANNEN
MIJN TOESTEL MAAKT GELUID

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met onze technici.

HOMEGYM ROOD

ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT BESTELLEN

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSTOESTEL?

HOMEGYM ROOD

ONZE BELOFTES

Corength geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

HOMEGYM ROOD