hg compact 2021

Ref: 8484134

COMPACTE HOMEGYM VOOR KRACHTTRAINING

Deze compacte homegym werd ontwikkeld door onze coaches en ons ontwerpteam, zodat je thuis optimaal aan krachttraining kunt doen.
Wil je graag begeleid worden tijdens je krachttrainingssessies? Laat je leiden door je Homegym en ontdek talrijke oefeningen waarmee je je sessies in alle veiligheid uitvoert.

DE VOORDELEN:

Veelzijdig: Train in alle veiligheid al je spieren

Compact: Compact, neemt opgeklapt een minimum aan plaats in op de vloer

Verstelbaar: Β per 5 kg verstelbaar, tot 60 kg

Stabiel: 2 verstelbare voeten achteraan voor stabiliteit

Modulair: Verstelbare zitting (3 hoogteniveaus), inklapbaar

Onderhoud

Je beleeft veel plezier aan je toestel, dus moet je er goed voor zorgen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

• Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik. Maximaal gewicht van de gebruiker 130 kg.

Β

Β

Β

Β

• Onderhoudsadvies

1. Controleer na de montage en na elk gebruik of de bevestigingselementen goed zijn aangeschroefd en ze niet uitsteken.

2. Gebruik een handdoek tijdens je oefeningen en maak je toestel na elk gebruik schoon met een (vochtige) doek.

• Opbergadvies

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Β

Β

Β

Β

Handleiding

• HOMEGYM ROOD

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om deze te downloaden.

Ik heb een probleem

De kabel zit gedraaid of loopt niet soepel

De kabel is verkeerd doorgehaald bij de montage:

=> Controleer aan de hand van de handleiding of de kabel correct is doorgehaald.

Ik heb problemen met het trekken van de gewichten

Montageprobleem:

=> Controleer of de katrollen niet te vast zijn aangedraaid,

=> Controleer of de kabels nog in de groeven van de katrollen liggen,

=> Controleer door middel van de handleiding op de site of de kabel correct is doorgehaald.

Ik weet niet waar ik de vingerbeveiliging moet plaatsen

1. De grote vingerbeveiligingen plaats je als de katrollen aan de binnenkant van de buis zitten,

2. De kleine vingerbeveiligingen plaats je op de platte gedeelten.

Onderdelen

Opengewerkte tekening

HOMEGYM ROOD
De kabels zijn niet goed aangespannen

In de loop van de tijd kunnen de kabels wat langer worden en wat losser gaan hangen:

=> Om de kabel opnieuw aan te spannen, haal je de karabijnhaak 1 of zelfs 2 schakels van de ketting naar beneden, totdat de spanning weer goed is.

Mijn toestel maakt geluid

1. De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

Β

2. Slecht gesmeerd:

=> Smeer indien nodig de scharnierpunten en de geleidingen met een siliconenspray.

HOMEGYM ROOD

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met onze technici.

HOMEGYM ROOD

Onderdelen voor dit product bestellen

Β

Β

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSTOESTEL?

HOMEGYM ROOD

Onze beloftes

Corength geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).