Keymaze 500 Hike

Ref: 8161772

Keymaze 500 Hike

-

SOFTWARE EN APPLICATIES

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de Geonaute-software.
Is mijn gps-horloge Keymaze 500 compatibel met Mac OS?
Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de Geonaute Software te gebruiken (GPX-bestand)?
Is mijn gps-horloge Keymaze 500 compatibel met DecathlonCoach?
Hoe kan ik de Keymaze 700 updaten?

NAUWKEURIGHEID

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

EEN ANDERE VRAAG?

Wat moet ik doen als mijn Keymaze niet meer aangaat of het scherm vastloopt?
Mijn USB-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. Waar kan ik een andere krijgen?
De opgemeten hoogtewaarden lijken niet te kloppen. Hoe kan dit?
Is mijn gps-horloge Keymaze 500 waterdicht?