Keymaze 500 Quechua

Ref: 8056943

KEYMAZE 500 QUECHUA

Software en applicaties

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de geonaute-software.
Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de geonaute software te gebruiken (gpx-bestand)?
Hoe kan ik de keymaze 700 updaten?
Is mijn gps-horloge keymaze 500 compatibel met decathloncoach?
Is mijn gps-horloge keymaze 500 compatibel met mac os?
logo-windows

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

Een andere vraag?

Wat moet ik doen als mijn keymaze niet meer aangaat of het scherm vastloopt?
Is mijn gps-horloge keymaze 500 waterdicht?
Mijn usb-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?
De opgemeten hoogtewaarden lijken niet te kloppen. hoe kan dit?