Keymaze 700 Trail

Ref: 8162136

KEYMAZE 700 TRAIL

-

Software en applicaties

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de geonaute-software.
Hoe kan ik een route die ik in de geonaute software heb uitgetekend overzetten op de onmove?
Is mijn gps-horloge keymaze 700 trail compatibel met decathloncoach?
Is mijn gps-horloge keymaze 700 trail compatibel met mac os?
logo-windows

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

Een andere vraag?

Is mijn keymaze 700 trail waterdicht?
Wat moet ik doen als het bericht "an error occured while downloading the activities" verschijnt in mijn geonaute software?
Wat moet ik doen als het scherm van mijn keymaze vastloopt?
Mijn hartslagband, usb-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?