Kiprun 500 by Coros

Ref: 8736272, 8736273

Kiprun GPS 500 by Coros

De KIPRUN GPS 500 by Coros maakt verbinding met je telefoon via de Coros-app. Om Coros te ontdekken en te downloaden, klik je hier of scan je de QR-code die op het horloge wordt weergegeven bij het koppelingsverzoek

De app is te vinden via dit adres: https://www.coros.com/getapp.php

Problemen bij gebruik

Update van de horlogesoftware (firmware) via de app
Het lukt me niet om mijn horloge te verbinden met mijn telefoon, wat kan ik doen?
Synchronisatie werkt niet
Mijn geolokalisatie duurt te lang
Mijn hartsensor werkt niet goed.
Ik kan mijn work-outs niet delen met andere diensten (Strava, Decathlon...)

Eerste gebruik

Eerste start / Koppeling
Gebruik van de knoppen
Je horloge opladen
Navigatie
Een work-out starten
Een work-out stoppen

Geavanceerd gebruik

Toegang tot de toolbox
De visuele weergave van het startscherm wijzigen
Schermen wijzigen tijdens work-out
Een trainingssessie programmeren
Trainingsprogramma aanmaken
Een sessie of programma naar het horloge sturen en de work-out starten
Fysieke gegevens (EvoLab)
Sessiemeldingen configureren
Ronde markeren
Knoppen vergrendelen tijdens de work-out
Achtergrondverlichting aanpassen
Trillingen en geluiden aanpassen
Meldingen uitschakelen
Een externe sensor koppelen
Work-outgeschiedenis bekijken

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Instructies voor een correct gebruik van het horloge.

Gebruik van het horloge KIPRUN GPS 500 BY COROS: Dit apparaat is bedoeld voor sportief en recreatief gebruik. Het is geen apparaat voor medische opvolging. De informatie over dit apparaat of in dit boekje is uitsluitend bedoeld ter informatie en mag alleen worden gebruikt om een aandoening op te volgen nadat je je arts hebt geraadpleegd en zijn of haar toestemming hebt verkregen. Lichaamsbeweging kan risico's inhouden. Raadpleeg een arts voordat je gaat sporten. Deze voorzorgsmaatregelen niet opvolgen kan levensbedreigend zijn.

Gebruik van de hartslagband: Vanwege de mogelijke storingen veroorzaakt door het radiotransmissiesysteem, raden we dragers van pacemakers af om een ​​hartslagband te gebruiken.

Kiprun 500 by Coros
Kiprun 500 by Coros

IK ONDERHOUD

Horloge reinigen: Om het glas van je horloge schoon te houden, is het aan te raden om het met een vochtige doek te reinigen.
Om de prestaties van de hartsensor te optimaliseren, is het ook raadzaam om deze regelmatig schoon te maken met een vochtige doek. Je kunt de oplaadconnector ook reinigen met een droge tandenborstel.

Horloge opladen: Je kunt je horloge opladen met de USB-kabel die bij je horloge is geleverd via een computer of een USB-stopcontact.

De volledige oplaadtijd bedraagt 2,5 uur.

REPARATIE (TROUBLESHOOTING)

Hier vind je de controlefiche van het horloge GPS500.
Volg de stappen van deze fiche en ga na of er een eventueel probleem is met je product. Indien nodig vind je in de volgende rubriek (IK REPAREER) de tutorials voor de reparatie. Je kunt ook naar de werkplaats van je DECATHLON-winkel gaan.

Klik op de onderstaande knop om de controlefiche te downloaden:

IK REPAREER

Aan dit product is het mogelijk om de volgende reparaties uit te voeren.

Als je product niet gerepareerd kan worden, breng het dan naar een AEEA-inzamelpunt of naar een DECATHLON-winkel om de recycling ervan te optimaliseren.

Horlogeband vervangen
Resetten

ONDERDELEN

Hier is de lijst met onderdelen voor de Kiprun GPS 500 BY COROS:
(Indien ze niet beschikbaar zijn, kun je contact opnemen met de technische ondersteuning)

DIENSTEN WERKPLAATSEN

Wil je de reparatie van je product aan ons toevertrouwen? Hier is de lijst met diensten die door onze werkplaatsen worden aangeboden:

TWEEDEHANDSVERKOOP

Met behulp van het reparatieblad in de rubriek "Reparatie (troubleshooting)", kun je je product vooraf controleren.
Als je product door onze teams is gecontroleerd, heb je de mogelijkheid om het tweedehands door te verkopen en zo je oude producten een tweede leven te geven.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over deze tweedehandsdienst van DECATHLON.

Kiprun GPS 500 by Coros

Conformiteitsverklaring

Conformiteitsverklaring van je product nodig? Klik op downloaden.

Instructies

Productinstructies nodig? Klik op downloaden.

Technische ondersteuning

Wil je contact opnemen met onze technische ondersteuning?
Open het formulier door te klikken op de knop.

Kiprun 500 by Coros