Ref: 8527651, 8527652

Kiprun GPS 550

1.INLEIDING

Gebruik van het horloge.

​1.2 Werking van het horloge
​1.3 Je hartslag meten
​1.4 De armband vervangen
​1.5 Je horloge herladen
1.6 De eerste keer opstarten
1.7 Hoofdschermen
1.8 Hoofdmenu

2. VRIJE ACTIVITEIT

Via de activiteitsmodus kun je 7 sporttypes meten: Hardlopen, fietsen, trekking, wandelen, traillopen, binnenactiviteit, buitenactiviteit.

​2.1 Een vrije activiteit opstarten
​2.2 Een activiteit pauzeren en stoppen
​2.3 Een ronde (lap) manueel bekijken

3. TRAININGSMODUS (ALLEEN VOOR HARDLOPEN)

Met de KIPRUN GPS 500/550-horloges kun je alle soorten trainingen programmeren, opslaan en volgen.~Ze hebben standaard 8 voorgeprogrammeerde trainingsschema's.~De trainingsmodus is ook toegankelijk via het menu Activiteit > Running

3.1 Een training programmeren
3.2 Een training volgen

4. PACERMODUS (ALLEEN VOOR HARDLOPEN)

Werking van de PACERmodus.

De pacermodus staat je bij tijdens je loopsessies, en geeft het juiste ritme aan.

5. STOPWATCH

De stopwatch gebruiken.

1. Selecteer de modus ​STOPWATCH.

2. Druk op ​START ​om de stopwatch aan te zetten.

3. Druk op ​START om de stopwatch te pauzeren.

4. Druk op

6. TIMER

De timer gebruiken.

1. Druk op ​> om de timer in te stellen.

2. Regel de timer met de knoppen ​ en valideer met ​START.

3. Druk op ​START om de timer aan te zetten.

4. Druk weer op ​START om te pauzeren.

5. Druk op

7. RECORDS

De functie "records" gebruiken.

Je horloge detecteert het automatisch wanneer je een record verslaat. Op het einde van je training verschijnt er een boodschap met de melding dat je een record hebt gebroken.~De lijst met je records verschijnt in het menu RECORDS, waar je via het hoofdmenu toegang toe hebt.

Om een record te verwijderen:

1. Ga in het menu ​RECORDS naar het record dat je wil verwijderen.

2. Druk op ​START​ en bevestig dat je het record wil verwijderen door nogmaals op ​START​ te duwen.

8. HISTORIEK

De historiek gebruiken.

In de historiek kun je de trainingen bekijken die je in je horloge hebt opgeslagen. Voor elke sessie zie je:

- De datum van je sessie.

- De sport die je beoefend hebt.

- Hoe lang je gesport hebt.

Om de details van je training te bekijken selecteer je de sessie met de ​START​-knop, en navigeer je met de knoppen

Om een sessie te verwijderen druk je op ​START​ om ze te selecteren en navigeer je naar het einde van de lijst, waar je het menu ​VERWIJDEREN​ vindt.~Selecteer ​VERWIJDEREN​ met de ​START​-knop en druk nogmaals op START​ om te bevestigen.

9. INSTELLINGEN

De verschillende instellingen van het horloge.

9.1 Algemeen
9.2 Gebruiker
9.3 Activiteit
9.4 Activiteit
9.5 Autopauze
9.6 Auto lap
9.7 GPS
9.8 Hartslagfrequentie
9.9 MAS (alleen hardloopactiviteit)
9.10 Connect
9.11 Info

10. JE HORLOGE VERBINDEN

Je horloge verbinden met de DECATHLON CONNECT-app.

10.1 Koppelen
10.2 Je gegevens overzetten
10.3 FastFix updaten
10.4 De software van het horloge (firmware) updaten via de app
10.5 De software van het horloge (firmware) updaten via de computer (pc of Mac)
10.6 Historiek van updates

11. JE HORLOGE AAN- EN UITZETTEN

Zet het horloge aan of uit door de START-knop gedurende 3 seconden in te drukken.

12. DE BATTERIJ OPLADEN

Oplaadbaar via de computer, via het netwerk of via een autonome batterij.

Opladen van het horloge.

13. VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK

Te respecteren richtlijnen voor een juist gebruik van het horloge.

13.1 Gebruik van het horloge KIPRUN GPS 500/550
13.2 Gebruik van de borstband voor hartslagmeting

Download de DECATHLON CONNECT-app!

logo-ios

SNELLE STARTERSGIDS

HANDLEIDINGEN

CONFORMITEITSVERKLARING